antibiotika - tehotenstvo

Príspevok v téme: antibiotika - tehotenstvo
klarik

ahoj. Viem ze pocas tehotenstva sa uzivat antibiotika nesmu.. ale mozem sa pokusat otehotniet v cykle, v ktorom som na zaciatku brala antibiotika (kvoli chripkovemu ochoreniu), ci sa mame snazit otehotneniu kvoli zdraviu babetka radsej vyhnut a skusat to v neskorsich cykloch? ci som uskostliva? raz som o male prisla, tak nechcem spravit chybu.. dakujem za odpovede..

klarik

na vonok sa uz citim v poriadku. priznaky choroby uz nemam,antibiotika som dobrala vcera.. a ovulaciu predpokladam az tak o 10dni, ze keby sme chceli skusit.. asi radsej neskusat, co? ako dlho este budem mat ATB v krvi? a pre buducnost.. daju sa volne zohnat tie antib. na prirodnej baze, ci je to tiez na predpis?

alti

Nie si uzkostliva, si rozumna a rozvazna, tak to ma byt. Teraz viac oddychuj, dodrzuj dobry pitny rezim, prip. chod do sauny - podporuj detoxikaciu tela.

klarik

dakujem za odpoved..
o nechemickych antibiotikach som este nepocula.. bola som u lekarky, predpisala mi tie.. pomohli.. samoliecba vitaminmi a odlezanim predtym mi nepomohlo, tak som pristupila na antibiotika..

Ivka 1

Klarik prečo chemické antibiotiká? Veď sú antibiotiká na prírodnej báze,môžeš sa nimi kľudne liečiť,dokonca pomôžu oveľa skôr a nemusíš sa báť,že ak otehotnieš počas ich užívania,že to bude mať vplyv na bábätko.