Seminarna praca

Soraja

fantomas, behni do skolskej kniznice a pozicaj si nejake diplomovky, vyzera to presne tak isto, ibaze rozsah je mensi.

fantomas

Ahojte, sorry, ze sa miesam medzi seminarky, ale nevedel by mi niekto mudro poradit ako mam zacat pisat bakalarku? Myslim tie prve a zakladne kroky, lebo uz by sa patrilo nejako zacat.... Dakujem

mirkaaa

Pis to tak ako Vam povedali napr.mi mame na jednej hodine pisat ako skumanie niecoho tak a musime davat pozor aby sme dodrziavali skumanie cize vysvetlujes co si zistil a podobne ty to mas ako pisat ako sloh alebo co Ti povedali...Sak mi nevieme v akom stile mas robit to musis vediet ty alebo cca..

gashty

Existuje jedna šikovná knižka s názvom Ako písať seminárne práce od Dušana Katuščáka. Skús sa po nej pozrieť v knižnici.

stasticko

cavte ludia, diky moc za vsetky reakcie. A inštrukcie? Hmmmm nic moc. ma to byt pisane podla urcitej struktury ako ste mnohí poznamenali , no to podla akej, to uz nedodali. a ja som seminar. pracu nikdy nepisala, tak neviem. termin mam do 24. nov. takze este celkom v poho. nieje to nieco take, ze: hlavicka, uvod, odovodnenie, vlastna praca, zaver- zhrnutie a bibliografia??? Nieco sa mi mari zo strednej. A vo vlastnej praci iba konstatujem ci aj vysvetlujem a zvazujem ??? To bude sranda!!!
Alti a co to D?

mirkaaa

Ak mas pisat tolko vela to mam aj ja ale este neviem kedy zacnem tak mozes trosku "halusky" pisat okolo toho aby ti to vyslo..drzim palce..

alti

A mas nejake dalsie usmernenia, alebo naplnenie obsahu je len na Tebe? Sem. praca by mala mat nejake zakladne casti. Idem uvazovat...a este termin odovzdania...len nepovedz, ze zajtra...hoci by to bolo tak normalne studentske :D

mirkaaa

Museli Vam dat instrukcie ako to mate zrobit...Napr ja na UK - manazment sme davali na prvu stranu ako hlavicku ze skola,nazov semestralky,meno........ a normalne na dalsiu das nazov a pises na danu temu to co spracujes...neviem co konkretne chces vediet....

stasticko

cav alti, ta sorry. Studujem na vysokej skole-fakulta humanitných a prirod. vied, vychova k zdraviu ,tema- racionalna vyziva na 20 stran.
vedel by si poradit???

alti

:D Kedze dotaz je v slovencine otazka, tak mam ich hned viac :D: v akej skole si /typ skoly, predmet/, tema, mala by si mat urceny minimalny prip. aj maximalny rozsah stran textu.