Benelift total - skusenost

Lanoire

Ja som na to tiez planovala ist, ale ked to tu tak citam, docela ma to odradza.

Ani po case ste nezaznamenali nejake pozitivne zmeny na pleti, napr. ohladne jaziev?

susienka

ahojte opat, este par dni a 2 mesiace su za mnou po zakroku. Stale sa trapim s pigmentovymi fliacikmi, musim ich prekryvat. Su nerovnomerne, v jednej casti tvare viac, niekde menej.Musim si aplikovat bieliaci krem, no neviem....Jazvy, ktore som mala po mini zakrokoch, ako odstranenie znamienok, su naspat, nezmizli. Vyrazky sa tvoria veselo aj dalej, akurat tvar je suchsia.Celkovy efekt momentalne zanedbatelny. Takze zase niekedy nabuduce, majte sa pekne!

fuuhaa

Ahojte!

Ja po cca 4 týždňoch môžem povedať, že už ani neviem, že som na nejakom laseri bola. Jedinú zmenu badám na peňaženke... tvár mám v pôvodnom stave, dokonca aj miniatúrne jazvičky ostali, absolútne žiadna zmena, ak nepočítam, že tvár mám trochu ružovkastejšiu. A tiež si dávam stále SPF 50 a viac, keď idem von. Inak vôbec neviem, že som nejakú takúto procedúru podstúpila. Hovorili mi síce, že najlepšie účinky uvidím v rozmedzí 6 - 8 týždňov a potom sa to bude ešte zlepšovať, lebo trochu trvá tomu kolagénu, kým sa naštartuje, ale to by sa musel stať zázrak, aby som videla zlepšenie... jasné, hovorili mi, že aby som šla ešte raz na laser, ale ruku na srdce: ja, čo nemám jazvy po akné, ale skôr šrámy od bitiek s bratom, keď som bola malá, mám ísť teraz opäť na laser? Potom tí, čo majú hlboké jazvy majú chodiť na koľko sedení? Na 30? Neviem, ozvem sa po 6-8 týždňoch a potom ešte aj po pol roku. Aj keď som veľmi skeptická, že nejaké zlepšenie sa ešte dostaví. Takže baby, radšej vyhoďte peniažky na nové oblečenie, kozmetiku, šperky a budete vyzerať určite lepšie a nie móóóóóžno po 10 procedúrach resurfacingu laserom...

susienka

ahojte,

po 3 tyzdnoch nic moc,stale tvar nie je v povodnom stave, hojaci proces nie je ukonceny - dufam. Takze ziadna slava, ziadne nadsenie,chvalospevy ....tipujem este par tyzdnov potrva, kym sa tych drobnych jazviciek po zosupani koze nezbavim. Vsetko najlepsie v novom roku, vela spokojnosti, radosti, optimizmu, lasky a hlavne zdravia zelam vsetkym na tomto fore!:-)))

susienka

caute,
ja nemam ani tvar este zahojenu, stale sa maskujem pod makeupom, navyse mam este male ruzovkaste stopy, kde sa mi olupala koza, pouzivam Cicalfate kremik....ja som musela absolvovat velmi invazivny zakrok, prave dnes su 2 tyzdne. Opuch pretrvaval aj 4-5dni, ako aj olupovanie. Teraz bojujem s tym, aby sa pokozka zahojila, lebo tie stopy po laseri, nic moc....Co sa tyka starych jaziev, ostali, sice sa pise, ze v pripade hlbsich , treba este dodatocne dorobit asi po 2 mesiacoch korekciu, ale neverim, ze by definitivne zmizli....kolagen sa vraj remodeluje a vysledok do cca 6 mesiacov, vrasky momentalne neriesim, koza je sice suchsia, ale to este tolerujem a pory, to tiez neviem s urcitostou povedta, ci sa zmensili. Vsetko ukaze cas. Musim by trpezliva.Tak drzim palce!

fuhaa

Ahojte!

Tvar uz mam pekne zahojenu :-), ale zmenu nebadam ziadnu... ani najmensiu. Jedine, ze mam suchsiu tvar, ale jazvy vsetky rovnake, pory tiez, aj vrasky... uvidime, ci nastane este nejaka zmena, ale silne pochybujem.

susienka

ahojte dievcence,

opat sa ozyvam...napisem neskor, mometalne idem spat, prave som dozdobila medovnicky:-) Uz som medzi ludmi, s makeupom, mam este drobne fliacky, ruzovkaste, vyzera, ze sa to bude este velmi dlho hojit a dufam, ze nesoatnm zjazvena...papa, dobru noc a prihlasim sa, nebojte. Zelam vsetkym krasne, stastne a pokojne sviatky v kruhu blizkych!

fuhaaa

to susienka:

Ahoj!

No co? Ako si na tom? Ja som momentalne v stadiu depresie, lebo ma vsetko svrbi a vyzeram hrozne :D

fuhaaa

to prión:
Mám 5ročný vzťah, priateľ o tomto vedel a povedal, že ma podporí nech sa už rozhodnem akokoľvek. Robila som to čisto len pre vlastný pocit a z vlastného slobodného rozhodnutia. A nebol to rozmar zo dňa na deň. Premýšľala som nad tým už niekoľko rokov, len odvaha mi doteraz chýbala...