Klitoris ma vzrusi, nie penetracia.hanbim sa

Príspevok v téme: Klitoris ma vzrusi, nie penetracia.hanbim sa
vecernica

Nedokazem sa urobit inak ,len ked mi partner drazdi klitoris.Vraj su zeny ktorym staci vaginalna penetracia a maju orgazmus.Drazdite sa pocas suloze aj same rukou? ja sa hanbim.a velmi vela muzov nema v ruke spravny rytmus a pre to nemavam orgazmus.Sucasny to sice vie, ale hanbim sa znacne, pred nim sa drazdit a myslim ze ho unavujem ked mi to musi este robit rukou v krkolomnych polohach.Poradete.

eva vida

Skus si lahnut na brucho,priatel do teba vnikne zozadu(nie na 4labky)lahnuta a kym do teba vnika,drazdi si klitoris az kym sa urobis.Postupom casu sa spravite naraz.Ja sa takto spravim klitorisplus vagina.Skus to.

janinkaj

ani ja nedosiahnem orgazmus bez drazdenia.Najprv mal proti tomu moj priatel nejake vyhrady,ale teraz ho to nenormalne vzrusuje.Ma to aj vyhody,lebo si potom taka mokra ako nikdy.A vtedy k tebe dojde bez bolesti.A je to super ked ti priatel do ucha povie "si uzasna" .Perfektne si to uzijeme.

soja

no ja som na tom rovnako a je mi to vlastne fuk, môj pratner mi v tom vždy pomáha teda pracuje na tom on a vždy.

vecernica

Dik za povzbudenie. obcas si pripadam menejcenna.Mysliet ze je rozdiel v prezivani orgazmu medzi vaginalnym a klitorialnym?
a este raz dik ste tu vsetci zlati

flauta14

jasne, ze sa nemas za co hanbit, je to normalna vec a ked ti to inak nejde, rob si to sama... ver mi, muzi su z toho viac "mimo", ked vidia babu, ako si to sama robi, ako ked normalne sulozite... ide o to, ako dlho ste spolu, ale napriek tomu sa urcite skus prekonat.. nie je sa za co hanbit.. vytvor na to priestor, kde budete obaja brutalne vzruseni :) a skus to.. uvidis, urcite sa na teba nebude divat, ci ti nahodou nesibe.. a vies co? mozno sa na teba bude pozerat a zacne si to tiez robit - to je tiez celkom vzruuuuso :)
drz sa...

kamoska

Veľa žien sa za to hanbí a radšej nemá orgazmus, ako by mali "pridať svoju ruku k dielu". Ja som vždy oužívala vlastnú ruku, nikdy som s tým nemala problém a všetci moji partneri to oceňovali a páčilo sa im to a naozaj ich to vzrušuje, lebo vidia, že aj ty si to užívaš a nepredstieraš

uciteľ

vecernica nemáš sa čoho hanbiť....
Samozrejme že to muža vzrušuje.....
Len musíš samú Seba prekonať..
Takto si odopieraš to najkrajšie a prekonať ten ostyvh nieje až taká vážna vec keď o tom vie tvoj a to to máš jednoduchšie.....nech máte súlož a buď Ty si ho masíruj alebo tvoj partner a sama potom ucítitiš divy....Ja mojej Priateľke robím všetko naraz čo sa dá a som z toho až tak vzrušený že po chvíľke mám erekciu... veľa šťastia a neboj sa ....

del12

Patríš asi k tej skupine žien, ktoré nemávajú vaginálny orgazmus. Ten pocit hanby skus prekonat, partnerovi sa to bude páčit, mnohých mužov vzrušuje, ked si to žena pri suloži robi aj prstami - teda prstami dráždi klitoris. Alebo skus byt hore a suchaj si klitoriso partnerovo telo, ale to je vhodne len pri malom penise, ked može vniknut bezbolestne celý do teba.

Tommy

veľa žien vaginalny orgazmus ani nikdy nedosiahne..
niektoré sa ktomu naučia časom..poznam jednu ktora ho vaginalne dosiahla až 25-ke a odvtedy stým nema problem..
a čo sa týka draždenia vlastnou rokou počas sexu.aj moja bývala sa hanbila..ale pri tom nieje začo..dokonca to môže muža aj vzrušovať...:)