Cauko!
Kto mi poradi ci japonske krystaliky a kombucha je jedno a to iste???
D.
KOMBUCHA
Pôvod :Ázia ( Čína ). Jej kvalitné účinky spočivajú v naších receptúrach . Ponúkame a velmy odporúčame kombuchu pre ludí , ktorí majú tažké zdravotné problémy : onkologické , astmatické ochorenia , diabetické , žalúdočné ochorenia , alergie a kopec este dalších ochorení ........ Jej učinky sa potvrdili aj vedcamy z celého sveta . Je výborná pre všetky vekové kategórie . Určite máte otázky , že aké má kombucha účinky : - harmonizuje činnosť tenkého a hrubého čreva, posilňuje Pečeň a Obličky -posilnuje aktivitu mozgu - posilnuje imunitny system , - ma antibioticke ucinky proti bakteriam a virusom , - ocistuje organizmus od skodlivych latok a vyplavuje z tela nikotin , - ma protirakovinový efekt , - zvysuje ucinky inych liekov , - regeneruje nervovy system , -pomaha pri stabilizovani krvneho cukru a kopec este dalsich ucinkov . Ucinky Kombuchy , nedosiahol ziadny iny napoj a vyborne chuti . Pritomnost bakterii mliecneho kvasenia ocenia ludia , ktori zo svojej stravy vylucili mliecne vyrobky.Obsahuje Enzymy , Polysacharidy ,Vitaminy B1 ,B2 ,B3 ,B6 ,B12 ,C ,D ,E ,K ,kyselina listova .Mikroorganizmy ( kvasinky a bakterie ) cca 2,5 mil. buniek v 1 ml kombuchy. Ponukame darcekove balenie na vyrobu vlastneho napoja z tohto fantastickeho symbiotickeho spolocenstva rozmanitych kvasiniek . Balicek obsahuje KOMBUCHU , NAVOD NA VLASTNY NAPOJ PODLA SVOJEJ CHUTI , BROZURKU O KOMBUCHE A AKO GRATIS CAJ NA VYROBU NAPOJA. Tento balicek len za 215 sk poŠtovné a balné už v cene .0905 700 401
Nie nie je to to iste. To su dva rozdielne "huby". Spolu je ich 3 a to :
-kombucha(čajová huba)
-mliečny kerfír
-vodný kerfír(japonské krystaliky)
pre Keta
Kombucha a Tibi majú podobné účinky, ale nie je to to isté. Kombucha je huba, ktorá sa pestuje v čaji, kryštálky Tibi vo vode.
Dobrý deň, mohol by niekto poradiť kde by dostala kúpiť Tibi za prijateľnú cenu? Ďakujem
ponukame nasady na tvorbu vlastnych napojom pre celkove zdravie a vitalitu...www.tibi-kombucha.szm.sk
Kombucha je symbiotické spoločenstvo kvasiniek a baktérií, ktoré vo fermentačnom procese štiepi sacharózu na fruktózu a glukózu. Súčastne sa tvoia enzýmy štiepajúce bielkoviny a uhlohydráty. Je vylúčené, aby Kombucha v bruchu rástla, pretože žalúdočné kyseliny rozložia biotické hodnoty Kombuchy, ktoré sa strávia. Zostanú iba nestráviteľné časti - vláknina, ktorá je tiež hodnotná, pretože prečistí tráviaci trakt.