prosim, skuste pomoct

Príspevok v téme: prosim, skuste pomoct
x_sandra

zdravim vas.
toto bude mozno o nieco zlozitejsie, neviem sama.. v poslednom case mam biely, taky kremovity biely vytok, ked zaschne je skrobovity...slabo pachne. no a taktiez mam krv v moci, ale zrejme mam nedolieceny zapal mocovych ciest, mechura alebo tak. uzivam ale na to biseptol. dalej mam bolestivu pohlavny styk. naozaj neviem co to moze byt, mam panicky strach z doktorov a gynekologov hlavne:). ale asi je cas ho prekonat.. povedzte svoj nazor. dakujem krasne

vecernica

aj ja som mala strach. a to som narazila fakt na velkych machrov, nechutnych gynekologov. Nakoniec som po 5 x zmenila gynekologov za gynekologicku a to neviem vynachvalit. Hoci ma dost prisnu a nechutnu sestru ,ale da sa jej zo vsetkym zdoverit.Az sa tamtesim chodit, ona vyter robi len ked je problem, a musis to liecit, vsak snad chces mat deti!! Prekonaj sa robis to pre buducnost. Samo sa to nevylieci! a len to bude horise, az ta hospitalizuju..tak tam bez hned zajtra!

nellka

To určite, treba ten strach prekonať, skús si nájsť doktorku, ak máš strach z chlapov gynekológov. Zoberú ti kultiváciu z pošvy/toho sa naozaj nemusíš báť, vôbec to nebolí/, možno máš ten zápal močových ciest zavinený nejakou baktériou z pošvy, takže treba preliečiť to, aj to. Choď, donúť sa a sama uvidíš, že to nie je žiadny horor!