dievcata potrebujem sa vyrozpravat :(

Príspevok v téme: dievcata potrebujem sa vyrozpravat :(
kristinr

ahojte. mam taky problem.. alebo povedzme problem v uvodzovkach.. spoznala som jedneho muza, je uzasny, galantny, vie sa spravat k ludom, je velmi ludsky - co aj vyzaduje jeho povolanie, resp. by som to nazvala poslanim ..pozname sa uz dlhsie, skvele si rozumieme, dokazeme sa spolu rozpravat cele hodiny, chodime do kina, na vylety, stale ma niekam berie - ci uz niekam inam do mesta na veceru, nakupovat alebo len tak niekam na vychadzku.. hoci ma malo casu na mna, co ale chapem, jeho praca to jednoducho vyzaduje..a je to krasna praca..
velmi ho zacinam mat rada.. zatial medzi nami nic nebolo.. ale citim ako to neuveritelne iskri.. a chceme sa.. a kde je problem? problem je v tom, ze on ma 35r a ja 22 ano, pre niekoho to problem neni..ale ja mam trosku strach z toho vekoveho rozdielu, hlavne kvoli rodicom.. aby neboli nejake predsudky a tak.. hoci nevypada vobec na 35, je velmi velmi sexi, skvele sa oblieka - ale to ma asi dane tym, ze ma taliansku krv , najviac by ste mu povedali mozno 27r..

mozno sa pytate, ze taky starsi a nema priatelku..mal priatelky, ktoreho absolutne vyciciavali z penazi..a on ma take dobre srdiecko a dokazal sa tak zalubit, ze to jednoducho nevidel, resp. videl ale nechcel si to pripustit a ja som praveze taka neni ako boli ony.. pride mi to hlupe a absolutne pod uroven nieco si vypytovat..ako kup mi hento a kup mi tamto.. si pamätam ze bol uplne v soku z toho, ze ho chcem JA niekam pozvat.. cely vecer mi za to dakoval, ze tak toto sa mu nikdy v zivote nestalo.. uplne som nechapala

a musim povedat, strasne krasne sa o mna stara.. nijaky muz, resp. chalan sa o mna tak nestaral.. napr. minule som u neho zaspinkala, teda on si myslel, ze spim, ale ja som mala len privrete ocka..a on ma zakryl, pobozkal ma na celo a cely cas ma hladkal po vlaskoch a citila som ako sa na mna pozera.. ale tych veci, co pre mna urobil je naozaj kvantum..vzdy ma niecim tak krasnym prekvapi.. viem a citim ze ma ma velmi rad.. raz mi aj povedal ze ma lubi, ale strasne potichucku, akoby sa bal, ze ked mi to povie, tak ma strati..ked som sa ho spytala, ze co vravel, tak povedal, ze nic..niekedy sa musim sama seba pytat, preco ma ma tak rad..vsak ja som este blazniva studentka..ako mi on hovori, ze som pojasene slniecko, ktore si nevie uvarit ani cajik.. a on je solventny sebestacny a myslim ze dost uznavany muz..

..boze baby, ja ho zacinam mat tak neskutocne rada..ale mam strach.. strach z neznameho, a mozno aj z lasky.. neviem co robit ..nechcem si to priznat..nechcem si priznat ze ho lubim..
mam strach zo sklamania a este niecoho.. hm.. asi vam to vyrozpravam..viete, viem, ze sa mu pacim aj ako zena a citim ze by ma najradsej pomiloval, no aj ked sa ma chyti tak sa strhnem..myslim ze nieco tusi, ale nie som si ista.. totiz ked som mala 17r tak ma znasilnili..dlho som nikomu neverila..potom som mala 2 a pol roka frajera, ktory ma nevedel pomilovat..vzdy mi to robil tvrdo a mna to velmi bolelo, aj ked o vsetkom vedel..povedal ze on ma nevie nezne pomilovat, lebo ked ma vidi, tak ma musi len sukat (raz som to tu uz pisala)..bolo to ako znasilnovanie za znasilnovanim..ale milovala som a tak som si to nechala :( a teraz mam tak neskutocny strach z lasky a milovania (ja vlastne ani na milovanie uz neverim..bojim sa ze zakazdym je to len SEX).. bojim sa ze to opät bude boliet..nechcem sklamat :,( a tiez sa mu velmi bojim s tym zdoverit..aj ked on uz asi nieco tusi.. a je ku mne taky uzasny.. raz mi povedal, ze na taku zenu ako som ja by cakal aj 100r..

..viem ze teraz ten krocik je na mne.. ale ja mam zo vsetkeho taky strach a som neuveritelne zmätena..

..chcela som sa len vyrozpravat.. strasne moc vam dakujem :,( viem, ze pre niekoho to bude trapne a smiesne to co tu pisem, ale ja som to musela dat jednoducho von

Lála119

čaute...mám síce len 14 ale hrozne milujem jedného chlapca. on má len 12, bude mať 13 ale je veľmi milý, príjemný a v lete sme spolu niečo už riešili. Neviem čo na ňom vidím, ale vyrastali sme spolu a miloval ma prakticky už od detstva, a ja jeho tiež, hoci som si to neuvedomovala. teraz sa cítim naozaj zamilovaná ale on proste už nechce. ja proste nemôžem zahodiť všetky tie roky s ním , ale nemôžem ho do ničoho nútiť...čo mám roobiť?? ja s ním vyrastám už 10 rokov a toto za hlavu nehodím

agina

Kristin velmi by som ti zelala, aby si bola stastna.Tazko to definovat, ci taky vekovy rozdiel bude vadit, alebo nie.Moj manzel je odomna starsi o 8 rokov a poviem ti, niekedy je to poriadne citit.Musis toho svojho najskor riadne spoznat, nehrn sa do nicoho, si mlada...mozno ta bude tlacit do niektorych veci/nemyslim tym sex/ - sobas, deti apd. Mozno bude chciet, aby si doma stala pri hrncoch a on bude zarabat.Tazko povedat. O Talianoch sa hovori, ze su to velki suknickari a to, ako si ho opisala, mi presne na neho sedi.Taliani vedia dievca riadne poblaznit, viem to. nechcem, aby si sa sklamala.

ramona

ak bude peklo v rodine,tak mu daj kontakt na mna. aj vekovo mi sedi, a zda sa celkom sympaticky a nezny. takeho v zivote nestretnes tak lahko, ver, mam dlhorocnejsie skusenosti.
takze hlavu hore.

evul

Baby ti tu toho napisali uz dost - suhlasim, chod do toho, nie bezhlavo, rozmyslaj pri tom, ale skus :) Ale jednu vec som ti chcela napisat - ked ta niekto znasilnil, ty si ta posledna, ktora by sa za to mala hanbit. Bo si pisala, ze sa hanbis povedat mu to...ale to nebola tvoja chyba, viem, ze ta to boli, ale hanbit sa nemas dovod.

lilun

Ked je taky, ako pises, tak sa mu zdover. Isto si to bude velmi vazit. Skus si predstavit, ze si v jeho kozi, tiez by si chcela vediet, ak by ho nieco trapilo a potesilo by ta keby sa ti zdoveri. Milovanie pak pride dako spontanne samo od seba. Ak budes mat chut, daj vediet ako sa to vyvija. Drz sa! :)

nata

chod do toho a skus sa nebat.Zneuzili ma ako malicku a tiez sa hrozne bojim a neviem milovat.Takze viem ako sa citis a o com hovoris....ale ty mas stastie ze si natrafila na chapaveho a co je hlavne uz aj "dozreteho" chlapa kt ta podla toho nadovsetko zboznuje a dokaze ti s tym pomoct....ani nevies ako si to ja strasne zelam aby som niekoho takeho stretla lebo viem ze sama cez to neprejdem a nedokazem viest normalny zivot....:(nevahaj a nepremrhaj zivot strachom ked ti prave ten zivot ponuka jedinecnu prilezitost prekonat ten strach.....vela stastia a porozumenia s kt sa urcite stretnes:)

diana

:-))vobec nemaj ziadne obavy z vekoveho rozdielu.ja mam partnera o 15rokov starsieho a nemenila by som ho za mladsi model ani za nic.zijeme spolu 16rokov.mame spolu syna.nebran sa nicomu,lebo ked to pohnojis a vykasles sa na neho,budes lutovat.uz nikto ta takto nebude mat rad...:-))))

lenka23

kristinka (az sa tak volas ovsem) chod do toho. a ak ho nechces, tak mu daj cislo na mna

..aj ty si zasluzis byt stastna.. a tym ze je starsi, tak je urcite skusenejsi aj v oblasti sexu. verim tomu ze bude k tebe velmi nezny.z opisu co si nam dala to az bije do oci. skus - nic za to nedas a NA LUDI SA VYSER!!