Priateľka ma už nepriťahuje - problém s postavou

Príspevok v téme: Priateľka ma už nepriťahuje - problém s postavou
hellfire

Viem, ze pre niektorych to bude divne, ale budis. Som s priatelkou 4 roky a ked som s nou zacal chodit tak vyzerala super. Sme spolu zalubeny, ale v poslednom case posledny 1,5 roka som si vsimol, ze zacala priberat do brucha a zadku. A aj pribrala a uz nema take symetricke telo. Na zadku aj stehnah zacina mat celulitidu. Furt som do nej mierne rypal, aby zacala cvicit, aby sa o seba starala,ale stale sa za to na mna nahnevala. Ja ju po citovej stranke mam velmi rad, ale prestava ma pritahovat a pri sexe sa mi niektore pohlady na niektore casti tela hnusia. A fakt neviem co robit :((

hellfire

tak tomu kurte ze ju milujem. Ale uz sa to dostova do dobrych kolaji. Ja som prestal kritizovat. Povedal som ze nech to robi pre seba a nie pre mna. A ide to. Myslim si, ze clovek nemoze pozerat len na vnutornu stranku cloveka. Hoci vam citovo uplne vyhovuje ale sa vam nepaci nebude to v poriadku. Tak ako ked mate spolahlive super auto ale vyzera ako Stara Dacia so zhrdzavenym plechom, tak vas to nepotesi.

e:-)

moisha....a tebe dam tiez jednu radu...ak ti toto priatel hovori..a fakt akoze sa naozaj zlakol...taak potom..miluje tvoj vyzor..a ma ta preto..lebo si pekna...a aaa ja neviem.... z vlastnej skusenosti.... nejde mu o lasku... a martin 242 neze zasa budes rypat:D cmuk

ach

hellfire--hambi sa!!!!
Chlapy!!!!Potom nadavte,ze ake su tie zeny sproste a zakoplexovane...cudujete sa???Ked su aj takyto hnusaci medzi nami???Ziadna zena nemoze byt dokonala...
hellfire--myslis,ze tvojej priatelke na 100% vyhovuje tvoje telo??Mozno ani nie...ale zrejme ti to nepripomina bo ma trosku viac rozumu a urcite ta miluje aj s velkym ci prilis malym bruchom!!!Trosku sa zamysli co je v zivote a v partnerskom vztahu naozaj dolezite!!!

moisha

no zlatíčka moje, tak čo sa týka športu... rozišla som sa s ním pred mesiacom asi na mesiac... lebo sme tam mali určité nezhody a už ma nebavilo stále to riešiť, kedže sa nechcel zmeniť. Ako robil všetko možné, len aby som sa k nemu vrátila, prosil, vyhrážal sa a jednoducho prešiel všetkými etapami až nakoniec, že sa zmení (schudol za ten mesiac 3 kg) nooo a k to mu športu, kedže vedel, že chcem s ním chodiť do posilky, tak sľuboval, že budeme chodiť spolu, no až došlo na lámanie chleba, tak na to zas "pozabudol" a chodí naďalej s kamarátom. A či sa zmenil? ja ani neviem, prvý týždeň mi zas hovoril ako ma ľúbi a zas sa vrátil k tomu starému... ja tých chlapov vážne nechápem a ani nepochopím... prečo sa nesnaží dodržať to čo sľúbil ak mu na mne tak záleží...? hm? či je si mnou zas istý a kašle na to?

siily

martin242: ale myslim to vazne - lenze si prehliadol to "niekedy";) mne islo len o to, ako sa niektori rozculovali nad slovom "hnusit", ked povedal pravdu, to co si naozaj mysli - aj ked to znie kruto... a myslim si, ze by sa kazdy mal snazit so sebou nieco robit, pretoze - povedzme si na rovinu - spoliehat sa na to, ze nas dotycna osoba bude milovat naveky kvoli tomu, aki sme vo svojom vnutri je dost nerealna predstava... z dusevneho hladiska mi vyhovuje, nechcem ju (ho) stratit... ale uzit si chcem (a s osobou, ktora pritahuje) - to by sa potom nemuselo tak casto uplatnovat one "zatlkat, zatlkat, zatlkat":)

martin242

e:-) : Ale som do Teba rýpol, čo? Neboj, nemyslel som to tak zle, ja som len taká povaha :)

moisha" Celulutídu má v podstate každá žena, keďže máte na zadku a stehnách viac tuku ako muži, ako aj máte tenkú kožu, je to prirodzený jav, z toho by som tragédiu nerobil a to, že máš trošku bruško (podľa Tvojej výšky a váhy asi len maalinké) sa mne osobne zdá veľmi sexi. Občas partner partnera kritizuje, lepšie, ako by nepovedal nič a len si to myslel. Keď si myslíš, že mu to moc vadí, začni troška športovať, diétku a uvidíš, chceš sa predsa svojmu páčiť, nie? Ak chceš byť trošku uštipačná, tiež nájdi nejakú chybu a uvidíš, ako sa mu bude kritika "páčiť? :)

mademoiselle: Ty si krv a mlieko a vidím, že nemáš problém, lebo nemusíš mať :) Ostatné nech si berú príklad...

siily: To snáď nemyslíš vážne - hnusiť sa sama sebe? Veď keď sa ti chce športovať, prečo to svojmu nenavrhneš? Muži sú väčšinou športu priaznivejšie naklonení, podľa mňa neodmietne a vo dvojici je to naozaj super!

siily

ja by som len chcela povedat tym, co tak zhurta spustili, ze "ak naozaj milujeme" tak aj s kilami navyse... ak som to spravne pochopila - podla mna ju "miluje" dost, kedze sa na nu rovno nevysral a nenasiel si fyzicky pritazlivejsiu, ale uz rok a pol sa snazi ju vratit do povodneho stavu:) a navyse je ochotny sa na tom svojou pritomnostou podielat.. ja sa niekedy hnusim sama sebe a nechce sa mi ani verit, ze to tomu mojmu nevadi... ponuku na spolocny sport by som s radostou uvitala:)

mademoiselle

akoze blaznis,alebo co? mas uplne super postavu! Ja mam o vyse 12kg viac, niekedy som mavala 55kg. Vies co by som dala ja za to mat 58? Neblazni, povedz mu, ze ak chce mat z teba kostru, tak nech si najde anorekticku a bude pokoj. Vazne neber ho vazne, ale urcite mu povedz, ze ta to zranuje a ze ak s tym neprestane, tak mu das zbohom. Ako ten mmoj ma zazil aj stihlu aj baculatu. A je spokojny ked som baculatejsia,aj ked vravi, ze 5kg dole by sa zislo,ale zase on len koli tomu, ze sa vzdy zadychcim ked idem po schodoch napr. (ale hlavne ze rozprava, ze ench nechudnem z prs, zadku a stehien-to aj nenavidim svoje nohy), ale o to nejde, nema pravo ta ponizovat takto, ked mu povies, ze ta to zranuje. A maj viac rozumu ako on. MAs super postavu, tak si ju straz, nie ako ja:-)