stale cikaaaaaam

Príspevok v téme: stale cikaaaaaam
cikanica

Mojim problemom je caste mocenie.Mam 34r.2 male deti.Cez den chodim na WC aj 20x mocim stale,nieje to len pocit na mocenie a potom nic.Najhorsie je to v noci,tak by som spala ale kdeze,idem za noc aj 5 nezriedka 6 krat.Nebolo by na tom nic divne ale ja velmi malo pijem tak mi prosimvas niekto poradte kde sa tie tekutiny kurnik sopa stale beru?Sak uz si myslim ze ani nemam z coho cikat a v noci len beham a beham.cez den sa to este da,aj ked mam obavy z kazdeho dlhsieho cestovania a pod.Uz poznam vsetky mestske zachody zachodiky a hajzle,pripadne vo vecernych hodinach viem skvele typy na kricky a stromy lebo ma to chytilo uz asi 1000krat na najnemoznejsich miestach. tak co mam robit?

opica

Tak to je svata pravda,teplejsie oblecenie naozaj pomaha,hlavne nohy by mali byt vzdy v teple,zabudni na bedrove nohavice a tricenka s holym chrbtom!Inak s tym cikanim niesi sama neboj ja tiez mozem u nas v meste robit turistickeho sprievodcu po toaletach.

babuš

Mám pre teba tri rady:
1. viacej pi! Nepiť ti vôbec nepomôže, akurát sa dehydruješ, obličky potrebujú filtrovať krv stále.
2. skús teplé ponožky a teplejšie oblečenie okolo krížov. Mala som tento problém ešte pred materskou, keď som sedela v studenej kancelárii (a často nepomáhali ani hrubé ponožky v auguste). Teraz som sa tam vrátila (tiež po 2 deťoch) a znova to začína.
3. ak už nič nepomôže, vyhľadaj lekára. Okrem zanedbanej infekcie (často na to nemusíš prísť) môžeš mať po pôrode spadnuté orgány (laicky povedané), ktore tlačia na močový mechúr.
A na záver, nezúfaj, zďaleka nie si sama. Je nás kopa cikajúcich kamošiek, čo poznajú všetky záchody v meste.