Nie je choroba, len potrebujem poradiť. MÓDA

Príspevok v téme: Nie je choroba, len potrebujem poradiť. MÓDA
ttututututu

Čaute. Potrbujem poradiť. Najlepšie od báb, ktoré tomu fakt rozumejú... Mám problémové brušné partie. Takzvané mišelínky. Máme to v rodine. Nohy mam celkom štíhle, aj zadok. Len to bruchooo......Chcela by som vás poprosiť, ženy, jaký strih a vzor topu by ste mi doporučuili, aby som mohla tieto faldy čo najlepšie skryť. A s diétou na mna nechodte hehe :DD: Dakujeeem za skoru odpoved :)

ttututututu

No, takže priečne pruhované veci nosím. Ked su obtiahnuté, tak ma zužujú viac, ako ked si dám volnejšie tričko. Ked si dam volnejšie, vyzeram ešte väčšia..uplne jak skrina. A mám aj také, že to má obtiahnuté prsia a potom to ide také volné. Kamošku to zužuje, ale mna to zväčšuje. Asi mam proste divný tvar tela. Vysoká som cca 168 cm

agina

Hlavne sa vyhybaj pruhovanemu obleceniu.Hlavne priecnym pruhom, to ta bude este viac rozsirovat, vhodne su pozdlzne pruhy.A aj s farbami sa mozes vyhrat.Uz neplati, ze cierna zostihluje.Ak mas dobry strih, zostihli ta kazda farba.Na tvojom mieste by som nosila take sacka do pasa, ale pozor! Musia byt iba na jeden gombik!

millinka

alebo take tie topiky, co maju volne padajuce ramena a okolo zadku maju taky siroky patent. Ak vravis ze mas chudy zadok, mohlo by sa to hodit....Uuu a nejake pekne koraliky k tomu....obtiahnute, dole zuzene rifle a k tomu pekne kotnikove cizmicky a si in... :D Aspon si myslim....ak nie si drobunka ako ja :((

barbinka

určite nie obtiahnuté a nejaké krátke. takže rozšírené a dlhé. také teraz nosia aj baby, čo majú ploché brucho, takže pohoda, teraz sa to nosí.