Bolí ma srdce Fyzický problém

TinaM

Dalsou pricinou by mohol byt stres alebo zivotny styl. Mala som podobny problem, ked som bola v maturitnom rocniku. Navstevovala som aj kardiologa, pretoze som mala aj ine problemy. Stavy pichania pri srdci sa mi spajali aj s uzkostou, tiez som sa nemohla nadychnut. Ak travis napr. vela casu pri pocitaci, v zlej polohe, musis sa zacat hybat. Posilnit chrbtove svaly, pretoze pichanie moze byt cisto fyzicka zalezitost-svaly chrbta ti ochabuju, nedrzia hrudny kos v polohe, v akej by mal byt, a preto sa ti neda dychat a citis bolest.

onky

ahojte,som ivan kadernik ale prave soferujem na kamione,,casto ma srdce picha,,tak ze ftedi musim prestat dichat alebo spomalit dichanie aj prestane,,nevjem co bi mal spravit,,ak niekno vie otpoved prosim nak mi napise.dakujem

Jessi_1111

Ak ťa teda ešte netrafil šľak po piatich (5.) rokoch..........ozvi sa nám aspon taktok sem, ze ci si nazive, aby sme tok totok tuu ze zistili normalne ze ne ,? :D

RNG

Infarkty a porazky su doslwedok hlavne zapchania zil tukovobielkovinnumi nanosami.
Tie sa daju odstranit-emulzifikovat napriklad lecitinom(raz do tyzdna polieckovu lyzicu lecitinu(cisteho sucheho granulatu))

nellka

Martin, nemáš problémy s chrbticou? Kamarát mal asi choré srdce, nie? Infark obyčajne posithuje starších ľudí...Mňa takto pichá pri srdci od chrbtice, koľkokrát sa nemôžem ani nadýchnuť, môže to byť aj tým, ale ak máš obavy, choď k lekárovi, na ekg a pod., ak nič nenájdu, aspoň ťa to ukľudní.