Streilizácia áno alebo nie

Príspevok v téme: Streilizácia áno alebo nie
maša

Volam sa Marika a čakám piate dieťatko. Po tomto pôrode zvažujem podstúpiť podviazanie vaječníkov. Budem vďačná, ak sa mi ozvú ženy, ktoré sa na to odhodlali, čo všetko to obnáša, prípadne aké komplikácie to môže mať. Nie je mi ľahko odhodlať sa k tomu kroku, ale vidím to ako jediné pre mňa prijateľné východisko.

gabulko

ahoj, titi, ano platila, pretoze som este nemala 35. Ty, myslim, by si uz nemala platit, tusim je tam podmienka 35 rokov alebo 3 deti, jedno z toho musis splnit,aby to bolo bezplatne. A bola som v nemocnoci celkovo tri dni, jeden den ma priajli, druhy operovali a treti doobeda som isla domov. sterilizaciu urobia, aj ked nemas zdrav. problemy, len si treba na sekretariate gyn.- por. odd. podat mesiac vopred ziadost - aspon v NR to tak funguje.Ak Ta este nieco zaujima, kludne napis.

titi

gabulko,platila si za to ?Ak ano kolko?A musela si ostat v nemocnici?Aj mna tato tema zaujima.A spravia mi sterilizaciu?Mam 35 a dve deti,zdravotne problemi nemam.Dik

gabulko

Ahoj, Marika, ja som podstupila sterilizaciu v maji 2007, nakolko ziadna hormonalna antikoncepcia mi nevyhovovala. Mam dve deti. Nie je to velky zakrok, bola som v narkoze asi 30 min. na treti den ma pustali domov. Mam len malinku jazvicku v pupku, inac nic a citim sa fajn. Prajem vela stastia.