175 cm, kolko kg???

jimka

tak tak. lahko sa niekomu povie ze chlap nema lubit na zaklade vyzoru ale......

lenze uprimne si povedzme... v dnesnej dobe je uz vsetko o vyzore...
chlap ide po ulici a oproti nemu dve baby... jedna krasna, chuda, druha tucna.
neco si budeme nieco nahovarat... v tej chvili mu je uplne jedno ktora z nich je inteligentna a ktora nie, je mu jedno aj ci by teoreticky mali nieco spolocne...

Carie

jimka: co sa tyka hladania si partnera, no to ti poviem. Kuknem na zoznamku, tam snad 95% chlapov hlada zenu max. do 65 co uz ja nesplnam takze ani nemam na co odpovedat, teraz neviem ci sa mam na tom smiat ci plakat.

Carie

ja som mavala 58-60 kg pri rovnakej vyske, teraz mam 67 a to uz je vela. Ked si kukam svoje stare fotky, tak sa mi zda, ze som tam az moc chuda, daju sa mi spocitat rebra. Vtedy som sa ale citila dobre. Chcela by som schudnut tak 5 kg, to by bolo potom uplne idealne.

moniqa

ja mám 173cm a váhu 50kg..dlhé roky..počas choroby zhodím za týždeň aj 2 kilá a trvá mi mesiace kým ich dostanem nazad. a jem úplne všetko.

biba

ja mam 171-172,dajak tak a mam okolo 56kil a mam peknu postavu,aj ked dost ludi mi povie ze dost chudu,a zase spoluziacka je rovnako vysoka ako ja a ma 51 kil a nezapne moje rifle,podla mna neda sa riadit nejakymi tabulkami ,zalezi od stavby tela,mnozstva tuku,vahy kosti,svalov a tak

jimka

majkaaa: pekne si to napisala a aj s tebou suhlasim, ale zaroven trochu mam vyhradu voci niecomu.

sama som trochu silnejsia a niektore baby maju fakt problem si koli vahe najst priatela. (cest vynimkam). Konkretne ja s tym problem nemam, ale viem to pochopit, kedysi som sa s tym aj ja neraz stretla.

Vacsina chlapov radsej pozrie na chudu babenku ako na silnejsiu (takisto cest vynimkam, v ziadnom pripade tak neskatulkujem vsetkych)

majkaaa

Aj ja si myslím,že BMI vôbec nie je blbosť. Je tam dosť veľká tolerancia čo sa týka hmotnosti,ale hlavne tie horné a dolné hranice naozaj varujú. Každý človek má inú stavbu tela,ten,kto športuje vyzerá lepšie aj s väčšou hmotnosťou na rovnakú výšku ako ten,čo nerobí vôbec nič. A mať BMI pod 19,je už rizikové.
A baby,to naozaj žijete len diétami a vážením sa? Je leto,vezmite bicykel,frajera,choďte do prírody. Potom si dajte trebárs vonku v reštike dobrú pizzu,pivo (je aj nealko),či kolu a znovu sadnúť na bicykel. Nie je nič krajšie,ako sa potom zvaliť do trávy,rozprávať sa,možno aj milovať,dať si čokoládu. Proste žiť. Viete vy vôbec ako chutí život bez diét??!! Ako chutí láska??!!
A to tu nepíšem zo závisti. Moja hmotnosť je v norme a ja som so sebou spokojná. Mužom sa dokonca páčim. A teraz som si dopila svoju kávičku a idem sadnúť na bicykel. Telo sa udržiava v kondičke a zdraví pohybom a správnym pravidelným všestranným stravovaním. Inak budú z vás buď trosky,alebo druhý extrém,obézne matróny.