Sex- kramy

Ucitel

Summer_ to záleží na Tebe ako sa cítiš v tie dni či na to máš chuť alebo nie či máš bolesti alebo nie to je na Tebe.Ty rozhoduješ nie tvoj chalan za Teba nedaj sa ukecať keď necheš. ano ja s priateľkou to robíme aj cez tie dni. odporúčam použiť bezpodmienečne kondom.veľa šťastia..

tatinka

kriste...a to neviete vydrzat 5 dni bez sexu? ved aj telo potrebuje oddychnut...a keby som ja mala mat sex pocas kramov, kedy mam neskutocne krce tak neviem no....

carlito

aky mame chalani nazor..no ja osobne to sem tam praktizujem s priatelkou,ked dostane vtedy chut:)..a vobec mi to nepride nechutne alebo tak nejak..prave v pohode.robime to asi tak v 3den kramov,a priatelka vytiahne tamponik,ide sa osprsit a sup na to:)..a aj bez kondomu,jasne ze s a nesprawim do nej.potom len troska krvi utriem vreckovkou,ozaj len troska..a obidwaja sme spokojny..krasne je natom ked sa obidwaja sprawime :)... takze naazor kladny.;)

miso

Tak co sa tyka mna Summer_ ako chalan beriem sex pocas menstruacie za normalnu vec. Ak ti mozem poradit tak urcite pouzite prezervativ lebo je tam moznost otehotnenia. Vyskusaj to radsej v dnoch kedy by ti mala menstruacia skoncit, lebo pocas prvych dni je predsa krvacanie silnejsie a s tym su spojene iné nevýhody. Kedze je sliznica v tomto case viac prekrvena mala by si mat z milovania vacsi pozitok.

Summer_

ewcucu aj ja som si to myslela ze je to take divne a tak... ale ked som to dostala a bola som s priatelom mala som tolku chut na neho ze vsetko ostatne slo bokom :D
Jedine co som chcela, ci to nie je nebezpecne abo tak...
Baby vy to robite s priatelom aj cez kramy? A chalani vy mate na to aky nazor?