Ktore auto je dobre pre zaciatocnika?

Príspevok v téme: Ktore auto je dobre pre zaciatocnika?
anka

Dobry vecer, je to trochu odveci tema. Mam uz 14 rokov vodicak a dlho som sa nevedela odhodlat soferovat, skratka mam z toho strach. Kedze vsak prakticky auto potrebujem, kvoli rodine i nakupom, rozhodla som sa, ze si auto kupim. Ktore podla vas sa lahko soferuje i neskusenemu vodicovi? chcela som taky maly dzipik, Jimny, ale neviem ci ho zvladnem.

Tamarka_154

Byť tebou jednoznačne si pozerám nejaké také, ktoré má automatickú prevodovku. Bude sa ti na takom ľahšie šoférovať, keď si začiatočník. A už aké, to dosť závisí aj od finančných možností.

Defcon

To je ake auto ten Darex ? Vyraba aj SUV ?
Pekne od veci, zadavatel temy sa pyta na typ auta a vy mu doporucujete autobazar. Auta v bazaroch su loteria. V kazdom pripade by som chcel info , kolko rokov mal predchadzajuci majitel to konkretne auto vo vlastnictve. Ak do 2 rokov , tak ruky prec od neho. Stocene km, buracka, kradez, alebo skryta velka vada.

lucius888

tak ako pise aj prispevok podomnou, na nete je dnes uz xy tisic recenzii a darex si vobec nevedie zle, oproti teda AAAcku je to diametralny rozdiel (osobnu skusenost vsak zatual nemam, kupoval som vzdy len nove auto)

Darexbazar

@kristinajanos staci napisat do google "Darex skusenosti", z toho ti vyjde, ze je to jeden z mala bazarov, ktore nemaju ziadne kauzy s podvodmi ani nic, takze by som sa ich urcite nebal. Vela stastnych km prajem.

kristinajanos

Ahojte, chcem sa opytat, tiez ideme riesit nase prve auto po autoskole s priatelom, ani jeden nie sme technicky typ, no poculi sme dobre referencie na Darex (sme z piestan), takze to mame pri sebe. Mate niekto skusenosti ako je to s autami od nich? Dakujem.

christine2

Strašne moc všetkým ďakujem za tipy a rady, budem sa musieť ešte premyslieť, ale stále si stojím za tým, že do začiatkov ojazdené auto :)