TVAR OBOCIA

Príspevok v téme: TVAR OBOCIA
honey

Cauko mohli by ste mi poradit ako si spravne vytrhat obocie??Nemam v tom prax lebo vzdy som chodila ku kozmeticke ale posledne mesiace uz nie som spokojna s tvarom aky mi robi....ja mam pekne huste a ona ho dost na konci skracovala a robila v posl case z neho priamku akoby a nie obluk...ale nechcem si ho nejak dokafrat tak prosim o rady:)a aj aku pinzetu zvolit alebo tak nejak lebo ked som to skusala tak vzdy mi zostavali take "cierne bodky" ako by som ho nevytrhla cely....tak dakujem veeelmi pekne za kazdy prispevok:)

lusinda

caute ja mam taky problem....obocie pretate jazvou....nie je to pekne. Poradite mi?? mama mi nedovoli ist ku kozeticke kym nebudem mat 15......

flower

najidealnejsie je, ked si ceruzku prilozis pozdlz nosa. na mieste, kde sa pretne obocie s ceruzkou, je jeho zaciatok. potom si ceruzku priloz od stredu pier po vonkajsi kutik - okraj oka. tam je koniec obocia. kazde obocie by mal urcovat obluk. pozeraj sa rovno dopredu. priloz ceruzku do stredu pier a ved ju stredom oka (duhovkou). kde sa ceruzka pretne s obocim, tam je aj najvyssi bod obluka. na tomto mieste by malo byt obocie vyraznejsie. tvar obocia by mal byt pritom hrubsi nad vnutornym kutikom oka a postupne by sa mal zuzovat smerom von dostratena tak, aby zvyraznoval nadocnicovy obluk.
dalsie dobra rada je, ze pred vytrhavanim obocia si potri miesto, na ktore sa chystas pletovou bezalkoholovou vodou alebo nejakym kremom. pinzetou vytrhaj postupne vsetky chlpky, ktore precnievaju cez vyznaceny okraj. ale nikdy to s vytrhavanim netreba prehnat, lebo casy tenkych a vyraznych oboci su davno prec:)

jajav1

Ahojte. Veľmi som si vytrhala obočie a nechce mi dorásť a už ani nedorastie, keďže to trvá asi 4 roky. Musím si ho dokreslovať a už ma to nebaví. Nemáte niekto nejaký typ. Okrem permanentného make-upu, ten sa mi nepáči. Díky

poliewoocka

Takze honey,
Najprv si urc,kde sa obocie zacina a konci.Pozri sa do zrkadla,zober si pero alebo ceruzku a priloz pozdlz nosnej dierky rovno az ku korenu nosu.Tam v tej linii by malo zacinat obocie.Zvysne chlpky vytrhaj.Ceruzku priloz k nosnej dierke a ved ju pozdlz ocneho kutika(vonkajsieho),to bude dalsia hranica.Pamataj,ze cim vyssie obocie vykrojis,tym mladistvejsie a otvorenejsie tvar posobi.No vsetko s mierou!

aduliena

Ak nie si spokojná s jednou kozmetičkou, nájdi si druhú. Jednoduchá rada je, vytrhni si len tie chlpky, ktoré ti rastú mimo obočia, tj. pod obočím a tým by si si nemala pokaziť tvar obočia.

aha

no...hlavne ten chlpok musis vytrhnut cely...specialna pinzeta asi nie je len to chce cvik...a tvar_...niekde som citala o nejakej metode nieco so stupnami ze kde sa ma zacat ohybat do obluka alebo tak cize skus na nete