praskol vam uz kondom ???

Príspevok v téme: praskol vam uz kondom ???
veronika

no, tak nam sa to stalo vcera. stalo sa nam to uz viac krat, ale nastastie, predtym som brala ATC. pred dvomi tyzdnami som prestala brat horm. antikoncepciu yadine, lebo som mala strasne depresie. takze uz dva tyzdne som bez ATC a vcera /akurat na 15 den od zaciatku menzesu, teda asi plodne dni, nie???/ nam praskol kondom. bolo to uplne na konci, takze do mna ejakuloval. nalakali sme sa, lebo dietatko este neplanujeme, tak som sa isla rychlo umyt do kupelky, dala som si pol ruky do posvy a snazila vyplachnut co sa dalo. co myslite, aka je moznost ze som tehotna? odkedy si mozem urobit test alebo ist doktorke ? myslite ze mohlo pomoct to moje brutalne vyplachnutie posvy? alebo telo si este stale odvyka od ATC ? prosim, piste. vdaka...

evik18

svagrinim gynekolog povedal,ze odkedy je escapelle a nie postinor, ma viac tehotnych pacientiek...vraj to neplni svoju funkciu dostatocne!

vvvvvvv

moisha a co ma ho vyhodit z okna? Teraz uz len bude tvrdit, ako by bez neho nemohla zit, ale mohla a o to lepsie. Deti maju deti. urcite mala zarobene a vo vlastnom dome sa nanho s manzelom pekne chystali, cooooo? Glupa jak talpa si ty, lebo este furt zijes na Slovensku. Si Zidovka, misha? Do plynu ta fiknut.

moisha

Januška plne s tebou súhlasím, vidieť, že si zodpovedná dospelá osoba a nie dieťa, ktoré si neuvedomuje svoje činy...
PS: "qo" nič v zlom moja, ale si ty riadne sprostá... takto si protirečiť. A nie vždy ak sa narodí dieťa nečakane ešte raz podotýkam NEČAKANE!!! neznamená to zas, že je to nechcene! to si zapamätajte, mám kamarátku, ktorá porodila v 18-tich a teraz má nádnerhného 2 ročného syna, ktorého si neplánovala, ale miluje ho z celého svojho materinského srdca. Tak milé dámy, najsamprv si premyslite čo napíšete až tak začnite ťukať do klávesnice!

pravda je taká...

2-jitá ochrana- kondom+prerusovaná súlož, hak+prer. súlož alebo hak+kondom, pharmatex+ to isté čo pri hak...

nikaaaa

tak ako som pisala, nic nie je na 100 percent ani ta tabletka a aj v letaku na nu hovoria o moznostiach gravidity a co robit, ked je zena otehotnie a jej percento nie je 100 ale okolo 80 percent

evik18

inac to ste ma sokovali..som si myslela ze tabletka po je 100%-tne ucinna..hmm..to mam este stastie ze som ju nemusela uzit :-)

evik18

tak to je otazne ci este antina ucinkovala ale asi ee..mno ale jedno viem.vyplach nepomaha!dozvedela som sa to ked som to spravila aj ja ked nam praskol a to som nemala este antinu!!nastastie sa nic nestalo..ale odvtedy kondomy prec!!len tabletky!