Silná a belstivá menštruácia

Príspevok v téme: Silná a belstivá menštruácia
suska

Ahojte babeny veľmi by som potrebovala vašu pomoc mala som nepravidelnú menštruáciu ale keď sa dostavila tak som nikdy ani nevedela že ju mám taká slabá a bezbolestná naštvalo ma to že nie je pravidelná tak som zašla za gyn. ten mi najskôr pichol injekciu na spustenie a potom mi dal tabletky duffaston po týchto tabletkách vždy dostanem menštruáciu skôr a hrozne silnú a bolestivú takú silnú som nikdy nemala a veľmi mi to vadí prosím poraďte mi niečo na zmiernenie krvácania lebo chodím do práce a nemám toľko času odbehovať stále na WC. Veľmi veľmi by ste mi pomohli ďakujem pekne za vaše príspevky.

jancecka

dnes je to štvrtý deň čo mám menzes, prvý deň som mala slabé, dalšie dva dni silné krvácanie a to teda dosť a teraz na štvrtý tie zrazeniny, inak ďakujem ti Ivka, som kľudnejšia :D

jancecka

ahojte holky, mám takýto problém, dostala som menzes, na tom by nebolo nič zvláštne, no už ho mám štvrtý deň, a začalo ma divno bolieť tesne pri pošve, neviem špecifikovať tú bolesť a všimla som si že zo mňa vychádzajú dosť veľké krvné zrazeniny,neviete v čom môže byť chyba? Pred mesiacom som bola na laparoskopiu, robili mi aj čistenie maternice, je to dôsledok toho alebo mám navštíviť lekárku?

mira

Zameraj sa na zeleninu a obilniny, najlepšie celozrnné. Tie sú veľmi stabilizujúce. Problémy s menzes spôsobuje pri slabom krvácaní so svetlou krvou ovocie a cukor a pri silnom s tmavou krvou sú na príčine živočíšne produkty a vôbec veľké množstvo jedla. Ty si to ale mala spôsobené umelo.
Ukážky si pozri na www.makrobio.wbs.cz

tajana321

mira,prosim ako treba upravit stravu aby sa upravil cyklus?tiez som pocula ze to spolu suvisi ale nikde sa neviem dopatrat ze ako dik

mira

Na zmiernenie 1. pomoc je keď stlačíš na obidvoch rukách blanku medzi prstami, medzi prsteníkom a prostredným prstom. Aby si nemusela stále stláčať, môžeš tam dať gumičku.
Normálne krvácanie nie je dobré zastavovať, ale upraviť stravu, aby sa upravil cyklus.