Bolesť prsníka

Príspevok v téme: Bolesť prsníka
sunnysweetie

ahojte, hned z uvodu vas chcem poziadat,aby ste ma nehresili,ze som nenavstivila lekara..nebolo casu..ani chuti..
uz 2.mesiac ma boli pravy prsnik :(
riadne som si ho vysetrila,ale nic som si tam nenasla..co som teda rada..
raz ma boli vlavo, raz hore, raz vpravo..
stale inde..
akoby ma bolel cely,ale vzdy na inom mieste..

myslite si,ze to moze byt z prechladnutia?

ja sa velmi bojim..
chcem vyckat, ci bolesti nepominu same a ak nepominu, vo stvrtok utekam k doktorovi.

chcem Vase skusenosti, nie kazania, ze mam bezat za doktorom.dikes.cmuk.

MiskaJarova

Zrejme to bude len niečo z dôvodu hormonálnych zmien nič veľmi veľmi závažné, ale aj napriek tomu s tým treba zájsť k lekárovi vyliec.sk

kacena17

Ahojte, chcem sa s vami podeliť a možno niekomu aj pomôcť svojou skúsenosťou.
Mám 41 rokov. Asi mesiac ma bolel ľavý prsník - nie rovnako - raz pichal, raz tupo bolel, zakaždým na inom mieste. Bola som z toho na nervy - v noci som nespávala, myslela som len na to najhoršie, stratila som záujem o všetko, snorenie po internete mi vôbec nepomohlo - skôr naopak. Objednala som sa na vyšetrenie - prvý krát na mamografiu, veľmi som váhala, či ju vôbec absolvovať, všeličo som o tom čítala. Dnes som ju absolvovala, na cpr v Martine, robia hneď aj sono prsníkov. Všetko je O.K. Uvedomila som si, že všetko to bolo o psychike. Keby som neodkladala vyšetrenie, nemusela som sa tak dlho trápiť. Neváhajte teda s vyšetreniami, aby ste sa zbytočne dlho netrápili nad problémami, ktoré možno neexistujú.

sunnysweetie

ahojte, ubehli 2roky, medzitym som bola 3x na sone a to ukazalo, ze tam nic nie je-nastastie :)
ale prsnik stale boli :/
uz ma to nebavi :/

poznate nejaky caj/olej-nieco prirodne, co by tu bolest odstranilo???

vopred dakujem za reakcie ;-)

Mati

Ahojte. Aj mna pred casom boleli prsniky, citila som bodavu bolest a nieco ako palenie. Kedze v rodine sa vyskytovali cysty, chtiac-nechtiac som isla k lekarovi. Lekarka ma vysetrila, urobili mi kompletne krvne aj hormonalne testy a nic nenasli. Akurat mi povedali, ze mam zdurene zlazy, ale ze u niektorych zien je to normalne a ze casto si ich zeny mylia s cystami. Takze som stastna ako blcha. Ale co je iste - my zeny, sme velmi citlive a mali by sme sa chranit a nebat ist k lekarovi. Takze apel pre vsetky - nebojte sa a chodte sa dat poriadne vysetrit:-) zenski lekari su tu predsa pre nas:-)

mandy21

ahoj, a uz si bola u lekara? co ti povedal? lebo ja mam podobne priznaky. boli akoby ta zlaza, na dotyk. lavy prsnik nie.

miselka

aj mna bolel ale lavy asi tak pred 2 tyzdnami no ono to akosi samo prestalo po urcitych dnoch...neviem co to bolo

lucikk

ak ťa to bolí už dlhšiu dobu, tak by si s tým fakt mohla skočiť aspoň k obvodnej lekárke/lekárovi, on ti pomôže najlepšie :) a ak tu čakáš nejakú inú radu, tak sa jej asi ani nedočkáš, pretože lekár fakt vie čo hovorí a robí