pocity vo vztahu

januskaaa

skuste malu pozornost, ktora potesi...alebo len obycajnu sms-ku s textom "lubim ta" ... je to obycajne,ale potesi to..a dokaze to ozivit vztah..ale skuste si dat chvilku pauzu..nie pauzu ako "pauzu" ale skuste sa napriklad tyzden alebo dva nevidiet...a ono sa to nebude dat vydrzat a je to super..alebo bude a je to v.. :)

xaxaxa

ja som s priateľom dva roky. stereotyp to nie je. vieme sa spolu zabaviť, zasmiať..sme zároveň aj najlepší kamarati. viem sa s ním pobaviť o babských veciach, ako aj o chlapských. v postely to je tiež super - a to je zaklad. bývame spolu už rok a pol a nemožem sa sťažovať. sme spolu každý deň, teda aj v noci, ale aj tak ked sme cez den v praci, tak si volame aj 5x a píšeme sms-ky. nebodaj ked sme odlučení od seba jeden den..volame si v kuse :)

jaja

takéto pocity - stereotypu som cítila, ked som začala chodiť s kamarátom, kt. som si zbalila, asi som ho neľúbila, ale prišla som na to až vtedy, ked som sa zaľúbila do terajšieho priateľa. teraz ked príde stereotyp na chvíľu, viem kde je príčina, a dá sa to odstrániť. ujasni si city...

sandriq

Ako dlho ste spolu ?
No myslím si, že základ je aby si si uvedomila či ho ľúbiš ešte stále, či si pri ňom šťastná a či by ti chýbal keby si s ním už nebola. Myslím, že stereotyp je bežná vec takmer v každom vzťahu, ale dá sa mu predchádzať. Treba sa o tom porozprávať alebo začať sa venovať niečomu novému.

laurenka

ahoj bu-bu. ja mam niekedy tiez take stavy. nie zo stereotypu, ale z inych veci. ze ho mozno nemam rada, alebo ze ho nechcem a tak.... ale je to vzdy len chvilkove. casom ma to vzdy prejde a vzdy aj ked sme spolu tak je to pravy opak. a na tvojom mieste aj ked ti nieco vycita tak pokial je to vramci normy je to fajn...toť moj nazor