Je mladší o13 rokov a nadbieha.....

gina30

Natali potes svoje srdiecko ked mas krizu vo vztahu flirtuj a uzivaj si flirtu ale odtial potial dalej by som ho nepustila!

Ucitel

Záleží podľa toho ako veľmi miluješ svojho manžela..... ak normalne nechaj mladého zajaca nech pokračuje v tom ďalej a podľa toho sa zariadiš a zaeaguješ.
Je tu veľa faktorov ktoré to môžu ovplivniť-priebeh...
Ak ale svojeho manžela miluješ tak ako si myslím nadovšetko a nekonečnou láskou tak mladého nepustíš do intimnej a aj osobnej zóny tvojej.
neviem koľko máš rokov.Skús zistiť to s neho nevinne vyťiahnuť prečo to robí. je to normalne ak to robí spomnánne aj Ja som chodil so 38 ročnou. ale ak má zámer uteč od neho.. Veľa šťastia a keby niečo napíš mi na
Samotar3@azet.sk
Veľa šťastia pri rozhodovaní....

renata1

vies,ako sa vravi :-),na starej p... dobre sa cvici.nechci dopadnut tak,ze sa dozvies,ze sa s niekym stavil,ze ta vyskusa.

bosorkakatka

Ja by som ti poradila len jedno: nepusti si ho k úplne k telu. Možno teraz ti to lichotí keď máš problémy vo svojom vzťahu, ale neskôr to môžeš ľutovať. Môžeš s ním flirtovať tak ako to robí on s tebou, ale nemyslím, že je správne niečo viac si s ním začínať.