Kedy prestat?

del12

Jaja, ak chceš , aby striekal vela, tak jediné, čo pomože je pár dní mať prestávku.
Ale može byť , že potom semeno len vytecie, u kazdeho je to ine.

Ucitel

D_nika ACH jaj.
ano zaleží AJ na tom kedy ho mal naposledy ... a 2,3-tí krát za sebou vystrekne menej ale nie až skoro nič... len Tí chalani čo sa málo vzrušia alebo malú roblémy s erekciou.
Moja EREKCIU opýtaj sa toho tvojeho čo Ti povie kedy má erekciu a kedy zasa ejakuláciu... Ja nemám náturu sa tu s niekym hádať.Aj Ty by si mohla ejakulovať ale to neviem. či áno či nie.
D_nika moja sama nevieš čo chceš ,alebo v tom všetkom máš dobrý guláš....
Ano sú chalani ktorý za žiadnu cenu nechcú ani na chvilku prestať.Potom sú taký ako ten Tvoj že to má rád malú pauz 1 a viac.
A Ja som preto to písal ako sa to má robiť tie pauzy za určitým zámerom..... preto som to odporúčal... aby vyšlo čo najviac semena... ale ak len tak normalne tak pauzy sa nerobia možno malé možno nie to už každý podľa seba a chuti. Ja viem čo píšem........tak ma prosím neopavuj.

#mato

ucitel ma v zasade pravdu.V strucnosti sa da povedat, ze treba penis poriadne rozdrazdit ,pred vyvrcholenim nechat tak na chvilku, toto 3-4krat zopakovat a potom bude plny kybel spermii :)

D_nika

Ucitel - 1) tym, ze kolko ma v "zasobe" som myslela aj na to, ze to zalezi od toho, ekdy mal predoslu ejakulaciu. cize asi nebude dvakrat po sebe striekat az na stenu, ale ok...
2) pozitok, vzrusenie a sikovnost zarucia ejakulaciu a nie erekciu :) erekciu tiez, ale to nemusi byt pravdou, viem o com hovorim a nie je to nesikovnostou ani nedostatocnym vzrusenim...
3) tym "spomalenim" pred orgazmom som nemyslela, ze uplne prestanem, ale tak trosku mu tu chvilu kedy pride oddialim a potom si to viac vychutna.. sam mi povedal, ze je to neskutocne vzrusujuce, tak preco to aspon obcas neurobit? :)
4) okrem toho, mne si povedal, ze to chlapovi nie je prijemne, ked zena prestane pred orgazmom a hned za tym to odporucas robit niekolko krat.... och jaj... :D

Ucitel

Ahojte holky moje krásne....
Som rád že existuú aj také holky čo sú iné. a rady skúšajú niečo zaujimavé alebo nové...jaja69 ide to....len musíš vedieť ako na to a Tvoj chalan musí s tím súhlasiť a chcieť to urobiť....
D_nika nemáš pravdu v tom že max. je toľko koľko má v tom okmihu...
Hlavná je intenzita pôžitku a doba od kedy styk mal naposledy.
Ide o to ako to ako to prežíva....
Mne sa stalo som s mojou holkou som sa miloval väčšinou je to vpohode je toho veľa ale niekedy keď chalan neciti take vzrušenie ako má,tak je veľmi málo semena. vzor:
čí väčšie vzrušenie pôžitok+šikovnosť=čo najväčšia erekcia.
Jaja zaleží či to chceš len tak alebo na chuť prehltnúť...
Nika to je pravda žiaden chalan nemá rád spomalenie keď sa blíži ,, jeho chvíla" aj vám by vadilo keby skončili pred vrcholom... je to to isté.
Ano po vrchole to veľmi zcitlivie ako u vás keď krv odtiekla.jemne hladkanie a steklive pohyby naokolo nic nepokazia... tak sa pohraj, daj mu pauzu ako sa on citi možno 5 min možno až 1 hoďku...záleží na ňom.
Ak chceš aby čo najviac striekal tak to urob nasledovne:
Buď bude ležať chrbtom na posteli alebo na nej klačať... alebo normalne stáť pri posteli a Ty budeš na nej sedieť... Musíš sa mu s ním hrať rukou a aj pusinkou a musíš sa riadiť podľa jeho slov .Mal by sa dostatočne kontrolovať inak hneď sa vystrieka a potom je to nanič.
Budeš sa mu s ním hrať a keď bude prichádzať vrchol tak prestaneš....
Mala by si sa snažiť aby si sa čo najviac priblížiť k vrcholu ale aby nezačal striekať...
Malá rada zo zkúsenosti.
Rob mu ho rukou a pusinkou a keď už skoro bude prestaň potom ukazovákom mu prechádzaj po uzdičke Tá je pod močovou dierkou je to niečo ako u vás klitorys. veľa nervových ukončení.
ale masíruj mu to to s mokrým alebo naslinením prstom a aby zasa nestrekal.... keď už bude skoro pri vrchole prestaň úplne a zasa začni za takých 5 min.. zopakuj to 3-4 krát a potom mu ho silnejšie chyť a rýchlo mu to rob rukou a pusinkou ale fakt dosť rýchlo a sama potom uvidíš......veľa šťastia
keď máš nekaké nejasnosti napíš mi na Samotar3@azet.sk

D_nika

"co najviac" je asi tak max toho, co ma momentalne v "zasobniku", cize vsetko, co z neho vyjde je to "najviac", aspon u mojho to tak plati... a ja zvyknem pri orgazme tak trosku spomalit tempo rukou, to je dost vrazda pre neho :D okrem toho, potom uz nepokracuj - maju to dost citlive.. jemne hladkanie a steklive pohyby naokolo nic nepokazia... tak sa pohraj, daj mu pauzu a o taku pol hodku mozno znova... :))