časté močenie ..

Príspevok v téme: časté močenie ..
romulus

Dobrý den už asi 3-4 mesiace sledujem že dosť často močim... predtym som močil tak možno za den 2-3 krát ... no teraz idem 2-3 krat iba cez školu a ked pridem domov tak dalšich 2-3krat ... Rano vypijem asi pol litra čaju a potom v škole si iba tak glgnem mineralky a vlastne pijem velmi malo... čo to je ? resp. čim tom ože byť zapričinene že pijem malo no močim velkart ?

Ned

Je to možné milky, ale to nevysvetľuje ten tlak v žaludi aký popisuje epuchuc. Ja mám presne ten istý problém už pár dní a neviem čo s tým. Tá vláknina by vysvetľovala časté močenie ale ten tlak na žaludi je dosť nepríjemný niekedy a som ďaeko od domova tak neviem na koho sa obrátiť. či ma urológ zoberie normálne tu v Nitre ak som z Východu, či netreba odporučenie a podobne.

Milky

Vraj za to niekedy moze malo vlakniny v zaludku. Ze voda vtedy iba preleti traviacim traktorom a nema sa do coho vpit. Nieco ako spongia efekt.
Ale ja ked vypijem 1 liter naraz, tak idem i 10x za nasledujucu hodinu..

epuchch

ja mam podobny problem len chodim na wc možno 10 až 15 x za den.nekedy to bolo tak že zomna šlo vela moču ale teraz je to tak že ide malo a musim sa snažit sustredit sa na to.a po moceni nepocitujem žiadnu ulavu len taky tlak ako keby mi zase trrebalo v oblasti zaluda.ak by ste mi vedeli poradit čo by to tak asi mohlo byt bol by som velmi rad tieto preblemi mam už asi 3 mesiace

elena22

Ja mám zase taký problém že chodím na záchod (malú potrebu myslím) strašne málo.
Dnes som bola len dva krát a to ráno o deviatej a desiatej a už je 11 hodín večer a nič!
A pila som toho dosť,musím povedať..

canndy

Ahojte, ja som mala rovnaké problémy ako vy. Chodila niekoľko krát na záchad aj počas noci na WC, stále nutkanie na záchad a keď som prišla na záchod takmer nič. Len som sa obliekla a zasa pocit plného mechúra. Doktory nič nepomôžu. Treba veľa piť, vtedy sa odplavujú baktérie. Pomáha urologický čaj asi 3krát denne i keď je hnusný a dávala som si acylpirín. Momentálne som úplne bez problémov. Pomáha urinal akut a taktiež som si kúpila v dm-ku brusnicové tabletky je ich 60ks okolo 150,-Sk a vôbec nemám problémy. A nepoužívam vôbec tamóny aj tie my asi robili problémy.

kavaa

ja chodim po rannej kave aspon 4x na WC a pocas dna aj 10x, no prijimam vela tekutin, okrem tej rannej a pride mi to normalne. v noci nechodim vobec.

xxxx

tie problemi som mala i ja ,pred 2 rokmy som bola na operacii-chronicky zapal mechura-liečim sa dodnes,teraz je to super

danda

ja som mala zapal moc. mechura,v jeseni 2007 a od vtedy chodim mocit 10-13x denne. vsade kde pridem hladam wc, je mi to neprijemne a niekedy az trapne a najhorsie je ked som v skole na prednaskach, pretoze niektorym profesorom to vadi a kritizuju moje caste odbiehanie:( v piatok som bola na vysetreni, cakam na vysledky... prosim vas poradte mi neake bylinky alebo vitaminy. D.