Ako to vlastne je, chlapi??

Príspevok v téme: Ako to vlastne je, chlapi??
zaratee

Velmi by ma zaujimalo ako je to s prerusovanou sulozou, vela bab tu pise ako tomu svojmu veri ze to do nej neda atd...Ale v mojom okoli je vela kamaratiek, sesternic ktore otehotneli prave takto a vobec mi neprijde ze by to ich chlapi urobili schvalne. Vraj nehoda...Ako to teda je, citite to, necitite to alebo len niekedy to necitite ze to date do partnerky. Diky.

123123

jednoznace sa NESPOLIEHAJ na prerusovanu suloz,je to k nicomu... pretoze ked mas prerusovanu suloz,aj tak mozes otehotniet je tam asi 20% sanca,co je dost vela si myslim...cize aj tak by ste mali pouzit kondom..no a to uz rovno mozete aj bez prerusovanej suloze,lebo mas kondom :) ... takze si myslim ze je to k nicomu(to cislo 20%... 20 zo 100 parov behom roka vypocitane,aby nedoslo k nedorozumeniu)

zaratee

No vidim ze su tu rozne nazory, ale vsetkym dakujem. Tak ako si vy neviete predstavit ako mi vnimame a prezivame sex a orgazmus tak si to nevieme predstavit ani my. Je jasne ze takato forma ochrany je na nic.

drakenko

Tak ja myslím že kto pred vrcholom vytiahne je profík. Veď základný živočíšny pud mužovi nedovolí vytiahnuť, aby mohol oplodniť vajíčko.

Ak je na mol, tak sa mu nepostaví, ak je len pripitý, neviem, neskúšal som =)

dent

ak vytiahnem ud skor tak mozno nedojde k vyronu spermatu ale mozem aj zmeskat teda jeden vyron na krcok maternice a ostatne na brusko napriklad problem je v odhadnuti toho okamihu kedy prerusit?

marfuška anjelik

Aj ak sa súlož opakuje dvakrát po sebe,ešte môže z predošlej ostať nejaké sperma. Je to nespoľahlivé,ak si naozaj nevieš predstaviť,že by si mala mať dieťa,tak jednoznačne HAK a nie toto.

zaratee

Dik serif a ako to je s alkoholom, nemyslim ze by mal byt chlap na mol(taky sex si moc neviem predstavit)ale tak normalne v nalade moze byt oneskorena reakcia?