stale len sladkosti :(

Príspevok v téme: stale len sladkosti :(
sunnysweetie

ahojte
ja sa uz idem z toho zblaznit..
co mi poradite?
mam totalnu pazravost na sladkosti..
ine ani nemusim jest,len sladkosti a stale dookola len sladkosti..hlavne cokoladu,moze byt aj horka a cukriky..
aky vitamin mi moze chybat,ked mam stale neuveritelnu chut na sladke???
telo aj hovori nie,ale mozog-ked uvidi sladkost,uz aj ju rozbalujem :(((
poradte pls.
dik :D

zzzzzzz

tak toto je aj moj problem, stále len sladkosti, každý den mám aspon jednu a stále si hovorim, že už od zajtra ich vyškrtnem z jedálnička a stále neodolám, ach jaj

alilien

ake su nahrady za sladkosti? ked nechcem jest sladkosti? nie ze by som mala chut na sladke ale neco musim zuvat :D aked idem do obchodu tak si furt musim neco kupit..mozu to byt napr. cukruky daake? alebo slane tycinky? a tie musli.. neni to tiez nezdrave..ked si pozriete zlozenie?

RNG

skuss si dat do google.sk slovo stevia, zda sa mi, ze niekto v cechach uz ju dovaza. Inac ked sa schvalovanie konecne rozhybe, budem sa snazit doviezt ju aj ja.
Erytritol je zatial pre Slovensky trh prilis drahy(vysiel by na zhruba okolo 550 korun za pol kila, brrr)
Jediny lacny zdroj erytritolu su pre Slovaka bystricke slivky.

martin242

S ovocím to netreba preháňať - obsahuje fruktózu, ktorá je silne tukotvorná, v podtstate môžete papať radšej sladkosti, budete mať pekné kypré tvary tak či tak... :)
A ak chcete prestať, jednoduchá rada znie:

Cicá nežér!

RNG

Ked niekto nevie prestat jest sladke, chut sa da oklamat napr cukrami, ktore v tele nezostanu(erytritol) alebo sladkymi prirodnymi latkami, ako napr stevia, ktora je 300 krat taka sladka, ako cukor, takze jej staci na osladenie velmi malo a cukor vobec neobsahuje. Zaroven obsahuje regeneracne latky na pecen a hlavne pankreas.
Ja ako cukrovkar ju uz roky pouzivam.

mirka283

ja som tiež presne taká istá, každý deň zjem aspoň 1 čokoládu, ale takú veľkú, a niekedy aj dve, a stále mi je málo. Stále jem nejaké sladkosti, nemôžem si pomôcť, proste mi tak chutia že nemôžem odolať. Určite mi tiež chýbajú nejaké vitamíny, lebo nejem ani ovocie ani žiadne zdravé veci, len tie sladkosti. Alebo ešte chipsy, a tie sú ešte menej zdravé..