Dcera kasle uz 3 tyzdne rovnako

alergia

Ďakujem za dobré rady,určite ich vyskúšam.Gregor,ja som počula aj o santovke a vincentke.Idem teraz do lekárne,tak dúfam,že všetko zoženiem.Ďakujem

gregor

Doporučil by som užívať prírodnú liečivú vodu s vysokým obsahom hydrogénuhličitanu Bílinskú kyselku (trochu slanej chuti)v dávkach 2.dcl. na lačno 30 min. pred jedlom ,ráno ,obed a večer. Prevencia už len ráno. Mojej dcére táto kyselka utíšila dlhodobý kašeľ, pravidelne odhlienuje a nevynechava v škole. Zakúpiť s dá v lekárni alebo v potravinách. S pozdravom Gregor.

RNG

Quercitin + C je jedna kombinacia , bromelain by som kupoval osobitne, lebo male davky su nanic, dumbier by som pouzil cerstvy koren alebo si uvarit dumbierovy syrup.
Niekdajsi Gingerale dnes zriedka obsahuje dost dumbieru, takze to by som radsej robil po domacky
Posekat koren na platky asi 3 mm hrube, povarit v 15 % cukrovom roztoku. Syrupom sa da prichutit voda na pitie, ususene platky (v trube pri 100 stupnoch) nosim so sebou proti morskej nemoci(hlavne lietadla a niekedy v aute z kolisania) a na bolavy zaludok.
Inac dumbier je plny antioxidantov a zlepsuje cirkulaciu krvi.

alergia

RNG!Tie látky,ktoré si napísal,sa dajú kúpiť iba jednotlivo,alebo existuje prípravok,ktorí všetko obsahuje?Preferujem sirup,nie tablety.Zistili nám alergiu na palinu,prach,roztoče.K liekom pristupujem opatrne,aj pre to sme odišli z alergológie,pretože chceli vakcínovať,čo som nedovolila.

nikea

pred mesiacom som bola riadne chora, nadchy, vecer teploty a pretoze mam trvale problemy s usami , tak sa vswetko prihorsilo. moj znamy mi poradil kolostrum, je to latka, ktora sa nachadza v mlieku matky v prvych troch dnoch a obsabuje spektrum imunitnych latok pre organizmus.A tak som to uzivala tri dni a po tychto troch dnoch som sa dostala z problemov a dokonca aj s mojich nekonecnych problemov s dutinami a usami.
Je to ako typ, na krabicke citam, ze to mozu uzivat deti od 4 rokov. Len neviem , ci toje na Slovensku, podla mna je, len treba pozriet firmy, co maju vyzivove doplnky.

alergia

Tieto kašle začali vo veku 1,5 roka.Tiež po nekonečných liekoch-stavy:týždeň antibiotiká,týždeň dobre,sme začali na pľúcnom.Rtg tiež O.K.,potom sme dostali domov čambor?sorry neviem,ako sa to presne píše,inhalovali sme,a nič.Pokračovali sme na alergologii,tu nam pomohli,ale keď sa zase prihlásil kašel a teploty,a na alergologii tvrdili,že je to alergia,pokračovali sme na gastro,kde zistili reflux-vo veku 2 a pol roka,brali sme lieky costi,nedávali sme piť hodinu pred spaním,a musel spať na dvoch vankúšoch,zvýšená hlava.Rok bol pokoj,teraz je to tu zas,ale už to nie je také hrozné.

alergia

My to máme tiež,takže v pondelok ideme na alergológiu.Boli sme tam pred rokom a pol,potom sme sa na to vykašlali,al asi mali pravdu.

Najčítanejšie články