tehotenstvo a falosny poplach...

Príspevok v téme: tehotenstvo a falosny poplach...
veky

Zdravim vsetkych s ochotou poradit. Kedze mam problem sa s niekym poradit a neviem ako na to, skusam to tu. Ide o to, ze moja priatelka je tehotna, bohuzial to nieje so mnou, ale vo chvilke rozrusenia bola s expriatelom. Ju to teraz velmi mrzi, sama sa mi priznala a to vraj bola jej chyba a momentalna hlupost a nemoze sa s tym zmierit, nedava mi to za vinu, ze to bolo koli mne. Spravila si tehotensky test lebo jej meskala menstruacia a vysiel pozitivny. Bolo to den po omeskanej menstruacii a ze k tomu udajne doslo asi pred mesiacom. No podrobnost mi nechce povedat. Co viem tak je zdrava a s menstruaciou nemala nikdy problem. Neriesil by som to, ale sa citi velmi nestastna a vzila sa do role trpitelky, ze ho mozno niekedy zacne lubit, jednoducho rezignovala. Rad by som jej nejak pomohol, no zviazuje mi ruky. je nejaka nadej ze je to len falosny poplach? radil som jej kupit si aj nejake ine testy, alebo zasjt za gynekologom, no neviem. poradte prosim, vdaka

tina

Ahojte potrebujem poradit vyspala som sa s jednym chalanom nemali sme kondom a neberiem antiku, menzes mi meska tri tyzdne robila som si test po 10 dni bol negativny lenze menzes stale nemam mozem byt tehotna? :(

vedy

to pu[pusisi: ak bude tehotna tak ju urcite kopnem, predsa by som neplatil. a aj keby vravela ze je moje, tak najprv by sme sli na geneticke testy. len ma to mrzi ze to takto skoncilo. ono ma to ale prejde, vdaka za pochopenie.

pu[pusisi

jablonka, neuveris, ale tehu testy mozu byt aj falosne pozitivne, asi si sa stretla s malocim:) veky, tu tvoju stetku by som nakopala do slastnej dierky a poslala do prdele! Len sa ti kurvi a ty budes platit alimenty. Co si pipi???????Nie si chlap ale zenska!!

jancecka

ja som sa stretla aj s falošne pozitívnym testom, u mojej sesternice, nakoniec zistili že nemôže mať deti, ale zakaždým ako si spraví test vyjde jej pozitívne, má niečo v moči, aj v krvi, čo ovplyvňuje výsledky, pokiaľ viem ja. Ale bolo by lepšie, keby tvoja priateľka bola tehotná ako to, že by nikdy nemohla mať deti. Vyskúšaj ísť s ňou za psychólogom. On určite pomôže.

jablonka

veky, ak jej vysiel pozitivny test, je tehotna. stava sa, ze su testy falosne negativne, ale falosne pozitivne - s tym som sa nestretla.