bolavy zub

Príspevok v téme: bolavy zub
zensen

Prosim o radu. Mam hnisavy vacok nad zablombovanym mrtvym zubom. Dnes som bola u zubarky a povedala mi ze ten zub mam taky rozsypany a slabi ze nic ine jej nezostava ako ho vytrhnut. To mam chodit strbava? To si nemozem dovolit. Nemozem si ten zapal vyliecit ked posilnim imunitu. Inak dost ma to boli, cela hlava, predpisala mi antibiotika :-(

zensen

Je to horna pätka, takze ked sa usmejem budem štrbava, to asi nechcem. Mam ho uz 5 rokov mrtvy a teraz sa ozval. Je pekne vybudovany a v strede ma zlaty klin a nad tym klinom mi to hnisa. Kebyze mi vyberie klin, cely sa roztrusi a uz ho neda doporiadku. Zvazujem aj ineho zubara, aj ked to moze zniet nefer, ale moja zubarka je uz dochodkina a urcite neovlada vsetky moderne techniky zubarstva.

dr.jajbolí

Ja som niečo podobné teraz absolvovala. Ak je ten zub predný, asi by som si ho dala preliečiť antibiotikami, potom ti ho vyčistí a môže ti naň nasadiť korunku. Ak je zadný, nech ti vytrhne, lebo sa budeš len trápiť. Tiež ma liečila zubárka antibiotikami, vybrala mi nervy zo zuba a teraz mi ho zapchala, ale zase ma bolí, ale nie až tak. Ja ho mám pod mostíkom, takže záleží kde je.