Chudnutie v spanku

terkaaaa

Ja som už schudla 8 kíl. Jediné čo funguje je prestať jesť blbosti a pohnúť svojím zadkom aspoň 3x do týždňa. Žiadna diéta nikdy nikomu dlhodobo nepomohla. A ten bielkovinový chlieb je super, v Bratislave ho majú na mariánskej ulici v pekárni rudla za 1 euro :)

Laveta

Natalia, ten chlebik je naozaj výborny i keď drahy . Ma 150.gr. a je výborny najmä pre diabetikov, lebo ak by si ho celý zjedla, obsahuje iba 1 CHj/chlebovu jednotku/, čo je vyborne, takže kludne ho môžu aj diabetici. A tych tukov sa neboj, sú to zdrave. Ja si ešte posypem čiernym sezamom , na to zeleninu a veru,že neziem viac ako jeden ks. A k mäsu si ho radšej dam ako zemiaky alebo ryžu. Mne vystači na 3dni. Ak si mlada kludne cvič, ja už mam viac ako 7križikov, ale stravujem sa zdravo.

lenulik6

Ja mam tu knizku aj s receptami, je to celkom zaujimave a objavila som u nas taky vecerny bielkovinovy chlieb .

Ma maximum bielkovin (28),minimum uhlohydratov (8) ale viacej tukov (11)-vela semienok ma taku zvlastnu konzistenciu ale je chutny, no aj dost drahy.

-- vyrobili ho asi podla tej knizky --

Ale osobne cim viac toho citam, tym mam vacsi chaos, uz fakt neviem co kedy mozem jest .... jedni radia tak a druhi inak ... :D

asdf

ja som len anrazal na tu neuveritelnu uchylku zien a to dietovanie namiesto pohybu. Kazdy zensky casopis aspon 10 diet. Vy ste fakt radsej cely zivot hladne, akoby ste sa mali poriadne hybat? :)

ale no tak

jaaj ludia hned nebudte jak onee..
som pocula o tej diete aj ja nespomeniem si v akom casopise to bolo tusim v novom case pre zeny..ale blbost :D

asdf

hej, este aj v spanku by si chcela schudnut :) A co by si este nechcela? Zdvihni zadok a zacni makat - na cajickovych, spankovych a neviemakych dietach v zivote neschudnes...

drep.girl.92

že pred spanim spraviš 100 bušakov a dajake tie 40drepy a v spanku budeš chudnut,ale nesmieš pred spanim jest