hambím sa sexovať

Príspevok v téme: hambím sa sexovať
fffaaa

ma nietko takyto problem. chodim s mojou priatelkou už 6 mesicacov..neviem či to je tym že potrebujem uplne človeka spoznať ale mam 20 som panic a neviem kedy už nebudem. ale na začiatku tohoto vzťahu som si to nejak nevedel predstaviť postupom času ako sa k nej zbližujem tak aj na to viac myslím len neviem ako nato a čo..

cucko_28

podla mna sa nemusis bat ..bude to v pohode ...alebo si este pockaj ...ci skus snou o tom pokecat ...nemusis sa hambit zato ze si panic ...moj ma 22 a je tiez panic ..mne to nevadi ... urcite ani jej to nevadi... drzim palce :)

banan

hej, to sa nedivim. A vobec ona do toho chce ist? Ved poznas to porekadlo: NECHCE ZAUCAT PANCA, RADSEJ BY MALA KANCA!!!

banan

a priatelka vie o tom ze si panic? Aby si nedopadol ako tu jeden panic co tu pisal ze ho strapnila. Nerob z toho velku vedu lebo sa ti nakoniec nepostavi. A ked nevies ako na to, tak to je JASNY SIGNAL ZE NIE SI PRIPRAVENY!!!

tinulka

fffaaa,
ak si ty panic a hanbíš sa a pritom tvoja priateľka už skúsenosti má, tak jej povedz nech ťa ona vedie, nech ona je tou, ktorá bude udávať tempo, bude ti hovoriť a viesť ťa tam, kde to má rada, bude ti robiť veci, ktoré sa budú páčiť tebe a uvidíš, že žiadny trapas nenastane.držím ti palce nech to vyjde a napíš potom tvoje pocity z prvého sexu.

Tommy

vypiť si tiež neodporučam.možno pohar červeneho vina s partnerkou pekne pri sviečkach..
a ak ťa aj ona ľubi tak sa nemaš čo bať..
ked maš 20r predpokladam že ani priateľka nebude mať 14r takže je už aj kus rozumna a keď ťa ľúbi a aj vie že si panic tak bude k tebe nežna a pekne ťa zauči.
a fakt na tom nieje čoho sa bať..navyše už sa nemusiš bať o blanu a o jej bolesť..
takže jedina rada - nechaj veciam voľny priebeh a neboj sa:)