ako otehotniet

katus

Meena, nie je vyslovený špecialista, ale pripadá mi taký, že aj vzhľadom už na svoj vek ho táto problematika zaujíma. Ale lepšie Ti napíšem vo štvrtok, lebo sa zberám za ním, lebo tiež nie a nie otehotnieť, ja v poriadku, muž tiež, tak neviem čo mi poradí. Vysadila som HAK pred pol rokom a ešte nič. A tak veľmi chcem.

meena

(katus) nie nemala som na mysli menovaneho lekara, neboj. Ale aj tak som sa nic nove nedozvedela. A ten Mudr. Philadelfi je odbornik na tuto temu?

sofia 25

no ved prave to ze on mi vravel ze to bude problem lebo som mohla mat zrasty a tak od tych zapalov ale ako sa zda tak je to o.k. aj ked aj teraz mam bolesti ale vraj to moze byt uvidim jak sa to bude vyvijat dufam ze vsetko bude v poriadku ja som tomu tiey neverila ale uz mnohe sme dokazom toho ze vsetko je v rukach dakoho ineho :-) ze len treba verit a hlavne netlacit moja teta mala 1 dieta asi po 3 rokoch manzelstva a potom skoro kazde 22 roky este 2 deti jednoducho sa rozrodila :-)

katus

Meena, dufam že nemáš na mysli Dr. Philadelphiho, že nebude ordinovať. Či sa jedná o niekoho iného. V BB asi dobrý odborník nie je. Ale mňa by to tiež zaujímalo, ak má niekto dobrú skúsenosť.

meena

Chcela by som sa niekoho opytat, ci neviete o nejakom dobrom odbornikovi v Banskej Bystrici. Tiez mam problemy s otehotnenim a moj terajsi lekar ma zdravotne problemy, pre ktore asi uz nebude ordinovat.
Dakujem.

klmjl

ahoj dvojbottka..ak mas na mysli kvaisnky mykozu tak to by nemal byt problem pytala som sa nato gynekologa a povedal ze obcasna mykoza nema nijaky vplyv na otehotnenie....ak su to niake ine zapaly tak to neviem ...