Ako dokopať priateľa k urologovi?

Príspevok v téme: Ako dokopať priateľa k urologovi?
krasolienka

Pradte mi ako ho mam tam dokpat. Dostala som od neho mikozu. Odvtedy sexujeme aj s prezervativom. No mesiac dozatu sa stalo, že sme nemali a 2-3 krat sme išli na ostro. A mam to naspať! On povedal, že tam pojde, že ako všetko ok, ale stale sa k tomu nema...Nechcem ho vydierať, že ked tam neojde, tak mu nedam a podobne veci...

ba2su

Dámy, je celkom pochopiteľné, že Vám, ktoré rozťahujete 2x do týždňa nohy na povel asi veľa slovo dôstojnosť nehovorí. Je to pochopiteľné, určite to však nie je dôvod na to, aby ste mužov nazývali slabochmi.
Keď sa ráno holíš a pozrieš sa sám sebe do očí, tak si musíš byť istý, že ten oproti si Ty a nie handra.
Viem, že Vám to nič nehovorí, ale skúste to aspoň trošičku chápať - najlepšie bez emócí.

sedmikraska

chlapy su fakt v tomto hrozni, ja tiez mojho nemozem nikam dokopat, ma nanom kozny problem a radsej sa doskrabe do krvi, nez by mal ist k doktorovi. Vyhrazanie sa nie je asi najlepsia vec. Kupila som mu na to aj vseliake olejceky, uz mu to aj skoro preslo a doskrabal si to znova :( chlapi ste fakt niekedy jak male deti

maajjjo

Taky clovek potrebuje riadne povzbudit. Skus to naraficit nanho. Zoberte sa niekam akoze na prechadzku a zved ho priamo k lekarovi. Alebo si vymysli, ze ides tam ty a potom ho tam strc :)

kostlivec

no na jednej strane je to od neho nefer, ze sa nejde vysetrit, ze je mu to lahostajne,ale na strane druhej, odkial si si taka ista, ze ta mykoza sa neprejavila najprv u teba. u bab je totiz ovela beznejsia, a velmi lahko ju my baby "schytame" a to ani nie od partnera...

minnie mys

No, tak tvojho chalana ti absolut nezavidim, ved je to v ramci jeho (aj tvojho!)zdravia aby sa tam pre vlastne (aj tvoje!) dobro ukazal. Nechapem takychto ludi, ktori vedia ze nieco nie je urcite v poriadku a dlabu na to. Neviem co je na tom ist k urologovi, vsak dievcata to maju este horsie a neprijemnejsie. Skus mu navrhnut ze pojdes s nim a pockas ho pred dverami alebo ja neviem :-p. A ked sa nic nedeje, tak ti radim, naozaj mu povedz ze mu zatial nedas pre vase dobro! Tolka nezodpovednost! Hlavne ak sa to tyka aj teba! A vsetko mu vynahradis potom :D. Len prosim ta, maj aj ty rozum a nedaj so sebou zamatat, hlavne ked sa jedna o zdravie.
To Maalag: ty si iny magor, sorry, nezvyknem sa tak vyjadrovat, ale ano si! V prvom rade sa pozri na teba, a potom kydaj na tuto kocku. Mozno si takto kompenzujes svoje nedostatky, ktorych mas urcite plno. Radsej neprispievaj ako pis somariny. Trdlo blbe!

hehehe

ha,moj zlaty a to kde zijes???Ked sa ti nieco nepaci,tak si behaj za nejakymi pochybnymi...Dufam,ze nie si zenaty,lebo tvoja zena musi byt pri tebe dobra chudera!!!