Pomaha beh?

lilianna

Postačí mi keď budem 3 až 4 krát do týždňa behávať pomalým behom 30 min ?

:) Naposledy som si merala tep a vyšlo mi 120 tep. frekvencie - to je vraj ideálne pri chudnutí...
Je to pravda? :)

MUDRLANTI

zbytocne tu trepete veci co ste si precitali kade tade a nic o tom neviete,najviac mozu mudrovat ty co zazili a ak kazdy den clovek beha tak schudne,len sa treba prekonavat a nie tu percentovat kdo ma ako rychlo behat a bla bla ked sa vam podary hodinu denne behat tak mozte jest setko a budete stale na tej istej vahe ak nepojdete rapidne dole !!!zo zacaitku je to tazke staci 15-20 min ale kazdy den viac a viac prvych par krat je to peklo potom to bude fajn a ja osobne za 3tyzden som si spravyl z 15 minutovej vydrze vydrz jednu hodinu a 45minut v kuse behu,kazdy den som chodil a to bola zima !!! ked ste fajnovy alebo ako ja hovorim Blavacky sportovci co chodia do posilky aby mohly ist behat na pas co je najviac trapne ked to mozte mat zadarmo a paradne prevetrat hlavu tak sa do toho ani nepustajte...netreba kecat na nete ale robit kdo keca vela nespravi !!!

julqqqa258

vies to je take individualne ako pri kom ......ale ak budes chodit pravidelne behavat tak schudnes .....a prospeje to aj nasmu organizmu....posilni nam to imunitu... :)aj ja som mala taky problem..... v lete som si nasla brigadu( na zmrzline) jeeejky taka som len bola rada :) v tedi som vazila 52 kil....furt som len jesla zmrzkku mno a potom leto sa koncilo a ja som priberala az som nakoniec mala 62 kil to bolo nieco hrozne .... :( robila som pre to vsetko furt som sa niecim napchavala...... teraz som sa premohla a jedla som len take jedla s ktorych sa nepribera no vies ale nie vela .....jedla som aktiviu musli tycinky a take veci aj co mama navarila a za takych 5 dni som schudla 4 kila

RNG

kardiovaskularna forma cvicenie(tj zdrave zatazovanie srdca a ciev) je pri tych vyssich tepoch.
Ale jednoducha formula, ze praca je sila krat draha hovori, ze mnozstvo spalenych tukov a cukrov je umerne vzdialenosti, co prejdes, nie rychlosti, ako to prejdes. Samozrejme to bolo aj experimentalne dokazane in vivo tj na dobrovolnikoch.

Telo sa da ale intenzivnym cvicenim prinutit na rezim rychlejsieho spalovania, ktore trva aj dalej pocas dna a prejavuje sa termogeneraciou(tj vyrobou tepla)a potenim.

Lubina-ba

Tak to jednoznacne. Spalujes kalorie - chudnes. Ak pri tom obmedzis prijem kalorii, schudnes.
Problemom vsak je, ze pri behu my baby moc nevydrzime - je to narocne - bzvlast, ked nie sme na to zvyknute a zrazu sa mame cele zadychcane trapit. Vacsinou to konci tak, ze je to kratkodobe. Na zaciatok preto odporucam rychlu chodzu.
Jeden motivacny clanocek o tom som citala na -odkaz odstránený-

ivuša

beh pomaha super, je asi naj na kondicku a je to posilovanie skoro celeho tela, sice trosku nesetrny ku klbom.. ja som zacala bhat rano, vecer, a po par dnoch mam pevnejsie nohy, co to som schudla zo stehien, zadku, zosilneli mi ruky a aj na brusnych svaloch sa to prejavilo

bebe1

aj ja sa idem zajtra prechadzat po lesiku ... dufam, ze pijakov nenachytam :-// .. inak odporucam ... je to proste super !! he :-)

Martin_242

Och to určite nie, niesom žiaden playboy :)
Na efektívne spaľovanie stačí aj rýchla dlhodobá chôdza, v lese je to dva-krát tak užitočné a je tam kľud, ktorý sa už inde nedá nájsť.