moisha je na tom zle... :((((

sedmikraska

no ja myslim, ze som vestec, lebo som cakala, kedy sa to stane :D asi si myslel, ze je pre teba nenahraditelny, ale ako mohol vidiet zvladala si to aj bez neho, tak sa ozval pred tym ako by bolo uplne neskoro :) no neviem je to na tebe, ja som raz takto dala druhu sancu apremarnila som dalsieho 1,5 roku :(

Volumka

No moji zlatí... môj ex priateľ sa mi ozval, že mu chýbam a som jeho osudová... že sa musíme porozprávať osobne... no ja neviem či je to správne... čo si myslíte?

Martin_242

Nuž, všetkým zaregistrovaným vzdávam hold, hoci holdovať alkoholu tiež nemienim.
Ja pripíjam na vaše zdravie a nové lásky Gemerkou :)

Volumka

martinko nerozčuľuj sa, už som to poriešila, ako vidíš :)
dnes som mala také kŕče v bruchu, celý deň som makala s mamkou v práci, ale aj tak som sa na chvíľku pozastavila a zas to na mňa dopadlo. Teraz si so mnou moja zlatučká pripila troškou vínka na novú lásku a hneď sa cítim lepšie :) (ale nebojte sa, alkoholu holdovať nemienim :) )

Martin_242

Ľudia nechápem, prečo vás rozčuľuje, keď niekto píše nickom, ktorý používate?
To je tak obtiažne si svoj nick zaregistrovať a mať pokoj od blbcov, čo si takto liečia svoje traumy?

riga

urcite, treba zdvihnut hlavu a ist dopredu, neboj, vsetko prejde, preboli. Treba nato vsak cas...ten pomohol aj mne, drzim palce

Volumka

teda keď si to tak spätne premietam v hlave, tak pomaly začínam veriť, že všetko zlé je na niečo dobré.
idem si ľahnúť, prajem dobrú nôcku ;)

Volumka

Ináč to som ja moisha, zmenila som nick...
a odo dnes budem používať tento.
No zajtra idem s maminou do práce, lebo byť sama doma, by nebolo určite o.k. V piatok sa idem zabaviť s kamoškou. Tak snáď bude fajn.
A riga, ďakujem za rady. 7 rokov, je dosť. Ale asi to tak malo byť ako v tomto mojom prípade...

riga

nelutuj sa, len to nie. Skuskove ta urcite zamestna, daj si zavazok, ze vsetko spravis na A...Kup si nove veci na seba, zajdi kadernicke, kozmeticke, daj si spravit nechty,zapis na jazykovy kurz, do tanecnej, na brusne tance, venuj sa kamaratom, partii, vyraz si na par poharikou, na kavicku s kamoskou..