Nieco tvrde na nohe

ververka

ja tiez mam take na nohe. pod prstami na slape ako keby zakoncenie palcovej kosti. gangliom. pred par rokmi (asi tak 7) som si to nechala vybrat. 3 tyzdne po operaci som nemohla poriadne chodit a o par mesiacov mi to znova narastlo, ale to mi lekar uz povedal ze ak sa mu to nepodari vybrat uplne cele (coho sa obaval ze sa tak stane), opat to dorastie. na dalsiu operaciu by som asi nesla, to by sa muselo vela zvacsit. teraz ma to boli len ked mam tenku podrazku a stupim na kamen alebo na nieco ostre, ale inak som si zvykla.
ak pojdes k lekarovi posle ta na rontgen, sono a potom posudi co to je a ci to treba vybrat (ak to teda nie je kozny problem ako tu uz pisali).

veselka

Dobry den,chcela by som sa spytat pred rokom som si nahmatala na pravej nohe tvrdu gulicku(ako keby tvrdy podkozny tuk)neboli ma to,dakujem

lyna

ja som mala take na ruke, bola som s tym u doktora, vraj to nic nebolo...ze nejaky vyrastok ci zrazenina ci co...bola to taka asi 1,5 cm priemer gulicka na dlani, pri ukazovaku, tam ako vyrasta z dlane, neviem ako to mam opisat:D asi po 4 mesiacoch mi to zmizlo, kazal mi to masirovat, ze sa to vstrebe ci co...no divne

haring

ved to je jasne kurie oko.su na to masticky, ale nie velmi ucinne. najjednosuchsie je ist koznej a ona ti to vypali. neboli to, len sa to tak blbo vola. a budes mat po probleme.

dr.jajbolí

Ano, ano, radšej choď, netreba sa hanbiť ani nič malé podceňovať! Viem, lebo kamarát mal podobné a zanedbal to a potom... bol to zdroj niečoho NIE DOBRÉHO! Ja ťa naozaj nechcem strašiť, ale ozaj to nepodceň. Neviem, z akého si mesta, ale v tých väčších mestách to určite nezanedbajú lekári. Môže to byť aj podkožný tuk, v tom prípade, to nie je nič hrozné, ale ak je to ako bradavička, tak choď, a vieš čo? Choď tak, či tak!!!

dr.jajbolí

S tým treba ísť hneď k lekárovi, lebo sú to možno nejaké bradavičky, ktoré bude treba odstrániť, kým je to ešte nové. Poslúchni ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!