kedy sa moze robit tehot.test??

Príspevok v téme: kedy sa moze robit tehot.test??
lara123

ahojte,chystam si urobit tehotensky test,ale mam tesne pred menstruaciou,a chcem vediet ci to ovplyvnuje hladinu toho hormonu.no a v pribal.letaciku som citala,ze ak vysledok testu je negativny-bud nie som tehotna alebo som si zle vypocitala prichod kramov resp. pohlavneho styku..?!nechapem tomuto..viem ze sa sice predpoklada ze som nedostala kramy,a az potom s arobi test,ale tak to pochybujem ze to robi vacsina bab ze caka kym pridu kramy..proste ma ta veta tam zmotala..:)

zuzana miška

mala som rovnaký problém a gynekológ mi povedal, že test sa má robiť až keď ti menzes mešká, lebo inak sa môže javiť ako falošne negatívny, radšej buď trpezlivá: Mojej známej meškal menzes dva dni, urobila test a na prvýkrát jej vyšiel, že tehotná je!

cicckaaa

presne tak neznamena ze ked su plodne dni a sexujes cez ne tak otehotnies dobra blbost..mozes ale nemusis..ja som otehotnela prvy krat na prvy sup...a teraz druhy krat takto sexujeme 4 mesiace aj cez plodne dni vselijako a tehotna nejsom ..je to individualne..neznamena ze ked zena otehotnie prvy krat hned tak aj na druhy krat to bude hned moze to byt kludne aj za rok ..=)

hmmmmmmmmmm

Ja by som skor povedala ze otehotniet nie je az take jednoduche. Aj ked tam je dost velka pravdepodobnost ale neznamena to ze zakazdym ked sexujes cez plodne dni bez ochrany si tehotna...

majkaaa

Cica,to je len taká báchorka,že na prvýkrát je ťažko otehotnieť,alebo dokonca vôbec. Či ideš prvýkrát,alebo stý,je to to isté. Pokiaľ sa spermia dostane dnu a máš plodné dni,tak si nabetón tehotná,ak si inak v poriadku.Teda myslím,ak si plodná Ty,aj Tvoj partner.

bejb

cica007 ano je to tazke ale stava sa..ale pokial si sa chranila tak by si nemala byt a aj ked mas menstruaciu tak myslim ze je to ok..ale ked ti skonci tak si skus kupit test ten rapi-clear a ten je 99,9%:)
ja mam teraz tiez stresy ale mne to meska cez dva tyzdne

dd

ja som si zatial testy vzdy robila az po vynechani menstruacie a zatial(tuk-tuk-tuk) vzdy vysli dobre..pouzivala som rozne druhy.ked sa bojis, ze budes mat menzes a mozes byt aj tak tehotna, tak si sprav test aj ak dostanes menzes, alebo chod na gyndu ako pise bejb..
a pre cicu007: myslim, ze by to mohlo byt aj tym 1.sexom, ale ak sa bojis, skus si spravit test, alebo zajdi na gyndu..