13 dnova mliecna dieta

marko_32

Ja len pre zaujímavosť - mliečna diéta môže byť aj nebezpečná www.tabletky-na-chudnutie.sk . Rozhodne nie je vhodná pre každého a rozhodne nemusí byť účinná + jojo efekt sa vôbec nevylučuje.

sani33

ahojte. ja tu dietu drzim uz 6-ty den a schudla som asi iba 1kg. vsetko dodrziavam, takze si myslim, ze je nemozne schudnut 8kg za 2tyzdne, ako sa v diete uvadza. to jedine, ak by sme nic nejedeli :)ale pamätajte, ze chudnutie je dlhodoba zalezitost, ak nechcete jojo efekt. cize cim viac kg za kratku dobru schudnete, tym je väcsia pravdepodobnost,ze to aj spät priberiete. :) drzim palce :)

Essaouira

sára59: Ahoj, ja sa rada pridám. Ja už pokračujem v chudnutí trochu dlhšie, ale musím povedať úspešne. Cvičím aeróbne športy, aerobic, zumba, bicykel...a k tomu posilňovacie cvičenia.
Schudla som už 7kíl a moja postava sa spevnila. A navyše, už mi tak nevysí brucho, ale začínam ho mať ploché. Už mi každý zo známych hovorí (najmä tí, čo ma nevidia každý deň), že som dosť schudla a telo nemám také mľandravé.
Ale stojí to dosť námahy a zo začiatku to išlo velmi z ťažka. Okrem cvičenia bolo podstatné upraviť jedálniček a navyše nejesť neskoro večer.

sára59

Ja som začala od neska kto sa pridá...A baby ked ste schudli tak vidno to aj na vašej postave že ste niečo schudli?

wieruss

dnes som na prvom dni - uz druhy krat a citim sa uplne v pohodicke, dokonca aj moje nefuknute brucho splaslo :)) takze dufam, ze dobojujem tych 13 dni :)

mamsafajn

aaa este aby som nezabudla to ze je tam dost bielkovin je dobre lebo tie urychluju metabolizmus az o 30% ale netreba zabudnut sa aj troska hybat a naozaj tekutina je velmi dolezita lebo sa vam nebude tocit hlava a nebudete malatni a ani hladni

mamsafajn

Akoze ak mam byt ja uprimna tato dieta mi pride dost dobra veci co su tam som jedavala aj predtym az na tie sladkosti ale myslim ze tie by sa nemali jest ani tak...ovocie ma celkom dost sacharidov najma ak si date nejaky banan alebo nektarinku takze sa nebojte a este termixy najma ak si date cokoladove a co sa tyka tych davok ak sa to niekomu zda malo jeho vec ale aj moja mama mala dietu ked jej zistili cukrovku a to taku ze vynechat sladkosti a jest 5x denne co sa jej zaziadalo ale mohla toho mat len 10 dg (teraz som si neni ista ci 20 alebo 10dg) a tato dieta mi pride dost podobna a schudla dokonca bez jojo efektu...sice je pravda ze to dodrziavala par rokov ale teraz je normalne a viac a niekedy si dopraje za den aj tri horalky a nic nepriberie
Mimochodom som tuto dietu drzala aj ja a schudla som 9 kg a pribrala som naspat max pol kila a som absolutne spokojna, momentalne sa stravujem zdravo a nerobi mi to najmensie problemy raz za tyzden si doprajem nieco sladke napriklad 70% cokoladu lebo z normalnej mi je uz zle, drzim palce vsetkym ktory tuto dietu drzia alebo chcu drzat :)

robka

poradte mi prosim.som v amerike presne 7 mesiacov.oz zaciatku som si davala pozor na stravu,dokonca vynechala sladksti,zacala sportovat a podobne a predsa som pridala neuveritelnych 15 kg.doteraz som nezjedla ani jeden hamburger a nevypila ani jednu colu.od januara som zacala sportovat,kazdy den chodim na 2 hodiny do fitness centra,makam tam ako kon,okrem ineho vsade chodim peso.mam upravenu stravu.a vysledok?ziadny,mozno som schudla 2-3 cm,viac nic.kilo ziadne.ide mi o to,aby som vyzerala tak ako pred tym.tato dieta sa mi zda mozno narocna,ale prijatelna na potraviny v amerike.co si myslite?naozaj funguje?mam silnu volu,odvtedy ako som tu sa zdravujem zdravo,doma som toto nikdy enrobila a leniva an sport nie som.poradte mi prosim,15 kg je vela.

Darrka

Chcete sa zbavit par kg nadvahy? Ponukam Vam recept ako na to.Nejedna sa o ziadne tabletky,ani Herbalife,ale o nie velmi znamy jedalny listok s casovym harmonogramom,ktorý Vam zabezpeci ubytok 1-1,5kg/tyzden,bez JOJO- efektu.Ide o serioznu ponuku,osobne overenu.
ubytok.vahy@gmail.com

karioll

znicis si metabolizmus,vsetky diety su skodlive.aby telo mohlo fungovat,respektive aby mohli prebiehat vsetky biochemicke reakcie,potrebuje prisun vsetkych zivin.ale najlepsie je sa poucit na vlastnych chybach.za par hodin ti budu chybat sacharidy,potom sa ozvi