Peter123 Milujem inú

gumajz

peter je pekné že si sa ozval,prajem ti všetko naj,naj, chápem to tak že si potreboval radu a ďalej to už nemieniš riešiť tu na fore. a vy ostané do toho už nerýpte. uzavretá kapitola bodka.

peter123

Ahojte. Som v pohode.Pod papucou tiez niesom.:)Teraz som bol par dni na pracovnej ceste (bohuzial aj cez vikend) a hlavu som mal momentalne plnu inych veci takze som sem ani nemal cas ist. S novou priatelkou je to uzasne, mame sa cim dalej tym radsej. Byvala sa uz odstahovala uplne.Ale suhlasim ze tato tema sem asi fakt nepatri.Zacal som s tym lebo som bol srab a potreboval som postrcit do rozchodu s byvalou.Zato vam vsetkym dakujem a lucim sa...:)

zihlavka

a este nieco, keby mal normalny clovek naozaj takyto problem, popri tomu by isto nevypisoval na rozlicne fora ale by vec riesil, pretoze by nemal ani cas na pomyslenie vypisovat svoj zivotny priiibeh och, peter si srab! a ak je to naozaj aj tak si to myslim pretoze priatelka aka bola taka bola potom si ju asi ty nepoznal alebo ani nechcel poznat za tych 5 rokov, takto tahat vztah, a vy co mu tu oplakavate jeho pribeh, pekny trapas, ale hlavne ze po nejakej skusenosti vyslovite ti muzi su svine, a tu sa s takym zahadzujete, no niet co dotaz uz :)))))

zihlavka

barbinka a ty nebodaj vies o vsetkom co bolo medzi nimi,, :)))), niesi ty ta jeho byvalka ? :))) aj mne sa tato tema zda smiesna, z toho dovodu ze same zenske mu tu davaju chapave a duchaplne rady a keby sa to stalo im tak hysteria riadna, suhlasim jednoznacne so sisskou a s kimkou, ako ste len mohli naletiet, ved mne sa zda cudne ze tu vypisuje akysi pribeh ktory sa odohral za taky kratky cas myslim ten zvrat, podla mna to ani nieje uchylak to je tazke slovo len sa proste zabava a barbinka co by mal z toho ze si vymysla? poznam muzov ktory maju z takychto klamstiev ohromny pocit,

sedmikraska

Peter123, neviem ci sem este prides, ale ak hej, zaujimalo by ma- podla popisu tvojej holky usudzujem, ze bola aj ziarliva a teda si vsimla, ze pokukujes po kolegini. Spytala sa ta niekedy ci sa ti ta kolegina paci alebo nieco v tom zmysle? Ak ano, aka bola tvoja reakcia? Prosim odpovedz mi

barbinka

kimka: však ok, ale čo by mal z toho, kebyže si vymýšľa? možno si si prečítala tieto príspevky, ale nečítala si jeho prvú tému, ktorá je už dávno zrušená.

kimka

barbinka viem, citala som si jeho prispevky, ja si nechcem nikoho zastavat, ale ved kazdy ma svoju povahu a svoje klady i zapory. A ja mam pocit, ze peter tu opisoval len tie zapory svojej byvalky. Tuto situaciu mozme len tazko posudit, ked pozname historiu iba z jednej strany a nie aj tu druhu.