suchoty.. RNG a ini co sa vyznaju abo maju rovnaku skusenost

Príspevok v téme: suchoty.. RNG a ini co sa vyznaju abo maju rovnaku skusenost
baku

ahojte.. mam 21 a uz niekolko rokov trpim takou vecou, ze mavam velky smad, nazvala by som to ako syndrom suchej sliznice.. citim to na zaciatku hltanu.. diabetes nemam a ani ziadne stavy uzkosti, v tom som si ista.. cele telo mam suche, musim sa stale kremovat.. vo vlasatej casti hlavy mam snad vsade biele supiny, ktore sa daju odstranit hlavne mechanicky.. ziadna kozna mi zatial nepomohla.. stale mavam biely povlak na jazyku od korena az po spicku.. rozmyslala som ci by to nemohlo byt nieco s travenim, s resorbovanim nejakych zivin.. kupila som si psyllium...alebo ci nahodou nemam nejaky problem s hospodarenim vody.. kam mam ist, na enodkrinologiu ? vie mi niekto poradit?

baki

fuu s tymi cukrami si ma odhalil len co je pravda :) ok, dik dam si na to pozor.. natierala som sa po sprchovani na mokre telo olivovym olejom a nechala prirodzene uschnut ale bolo to ovela ovela horsie ako ked som pouzivala telove mlieko.. vtedy sa mi supalo fakt cele telo.. a ako sa zbavim tych kvasnych infekcii a plesni, poznas na to daky detox?
nika panthenol som do pusy neskusala, teraz som zacala pouzivat tablety kvoli vlasom a pleti, ale skusim, dik :)

nika-v

Neskúšala si na to hrdlo Panthenol tablety? Tablety sa cucajú a sú dobré na regeneráciu a zvlhčenie slizníc.Sú voľnopredajné.

RNG

suche telo netreba kremovat(krem obsahuje len 10-15% oleja aj to obvykle naftove produkty) ale olejovat.
Najlepsie hned po sprche na mokre telo natierat dobry kokosovy olej a nechat prirodzene vyschnut. Trosku kokosaku staci, netreba sa natriet az plaves v oleji. On sa aj tak za par hodin vsiakne.
Inac biely jazyk a biele supinky su priznak kvasnych infekcii a plesni v tele.Tie su zivene hlavne cukrami a inymi sacharidami. Zmen dietu na nizkosacharidovu a pouzivaj viac kokosoveho a olivoveho oleja, samozrejme len panenske. Ine oleje su chemicky spracovane,az na vynimky, ktore su za studena lisovane=panenske a chemicky necistene(rafinovane, stabilizovane a ine triky)