nevie čo chce... zmeni sa to niekedy?

Príspevok v téme: nevie čo chce... zmeni sa to niekedy?
janka3

ahojte. mohli by ste mi niekto poradiť lebo som už fakt zufala. mam 23 a v januari som sa bezhlavo zalubila. ten chalan sa spraval ako v oblakoch, hned sme si padli do oka začali spolu chodiť boli sme uplne šťastný. až po mesiaci z ničoho nič prišiel a povedal že je koniec že on to tak neciti... dozvedela som sa že mu napisala byvala, velmi ju miloval to som vedela a boli rozídení len krátko... on sa zmenil zo dna na den, a teraz je to tak, že pride za mnou, vezme ma na večeru, ideme von s kamaratmi ale len ako kamarati.... ked sa uvolni a bavi tak ma postiska, chyti za ruku, zavola ku nemu... pišeme si... ale stretava sa s byvalou nevie sa cez to preniesť ona sa chce vrátiť a on je ako medzi dvoma kamenmi...raz pride za mnou potom za nou... neviem či sa vobec niekedy zmení že s nou už byť nemože aj tak rozmyšla čo by bolo viem to keby sa vratil... mne hovori že mu je dobre so mnou že som pre neho výnimočný človek, ale proste to teraz tak neciti, aale že mi nemôže definitívne povedať že nebudeme už nikdy spolu.... som zmätená... lubim ho no neviem či ma význam byť s ním byť pri nom, pomahať mu, a čakať na niečo čo sa možno nikdy nestane... nemate niekto podobnu skusenosť som už v koncoch... neviem čo robiť

gater

Janka skus sa spojit s jeho byvalou.Porozpravaj sa,opytaj sa ako to chce riesit a ci to berie vazne,ze sa k nemu vrati. Porozpravaj sa aj s nim. Lebo pravdepodobne nemas velku sancu. On neprestal milovat svoju zenu. Teba berie ako priatelku,dobru kamaratku ktoru spoznal ked mu bolo najhorsie a preto ti nechce ublizit..postiska ta,pozve ta.. On vsak musi prist na to,ze ti prave takym pocinanim ublizuje a zranuje tvoje srdce. To mu povedz a budes vediet koho velmi miluje. S pozdravom j

rozkosnica

mirka3 a ty kolko zarabas, ked mas taky velke naroky na chlapa?:) Podla mna je aj 30 rocny chlap pomerne mlady na dieta.

imt

janka3: ty to nezmenis. on sa nezmieril s tym rozchodom s jeho byvalou a to mu este bude chvilu trvat kym sa s tym vyrovna. najlepsie by bolo sa s nim asi nestretavat. aspon kratky cas. uvidis ako sa zachova.
mirka 23: nesuhlasim s tebou, ze chalani su pozadu. vyspelost kazdeho cloveka je individualna.

radana

janka3,precitala som si tvoj pribeh a ja to vidim tak,ze si u svojho priatela "az druha na rade".Prepac,ze to pisem tak tvrdo,ale keby ta mal tvoj priatel naozaj rad,tak by nepremyslal ani minutu a zostal by pri tebe.Ja osobne by som o taku lasku nestala a to uz len z toho dovodu,ze darmo by ti hned teraz povedal-uz som sa rozhodol pre teba,tie pochybnosti ako vidis tam budu zrejme stale :(

mirka 23

A áno nevzala by som si chlapa, čo zarobí 15 000 a býva u rodičov, ten život je oveľa krajší, keď môžeme byť doma sami, užívať si jeden druhého a oddýchnuť si každý rok na dovolenke.

mirka 23

No veď láska je samozrejmosť, jasne že sa ľúbime, bez lásky sa nedá žiť. No samozrejme, že finančne prispievam aj ja. Môj manžel nemal auto, takže používame to moje. V manželstve sa nedá selektovať, čo je moje a čo je jeho, všetko je spoločné.

barbinka

mirka23: v prvom rade by som sa vydávala z lásky a nie preto, že či má byt, alebo peniaze. aj kebyže má byt, tak by som si kúpila aj ja byt a dala do prenájmu. prečo by som nemohla aj ja niečim prispieť do toho vzťahu? prečo by mal mať ten byt len chlap? nejako sa mi zdá, že nie si úprimná. nemyslím si, že zrovna ty, by si sa vzala chalana, ktorý nemá byt a robí za 15.000,-Sk mesačne. samozrejme aj sa chcem mať dobre, ale chcem preto aj ja voľačo urobiť, nie len môj priateľ. takže asi toľko.

mirka 23

Barbinka, no určite keby bol aj on študent, tak by to bolo inak. Je výhodou, keď má chlap zamestnanie, má byt, nemusíme sa ťahať po podnájmoch. A opakujem, nebrala som si ho pre peniaze, ale bez peňazí sa nedá žiť. Ty by si sa vydala za 20 ročného študenta, čo býva u mamičky?