Stava aloe vera - pijete ju?

Peter77735

Aloe vera šťavu pijem ale je potrebné kupovať kvalitné produkty nie také tie z potravín . V tomto článku sú skvele popísané účinky šťavy z aloe vera a všetky potrebné informácie tiež: www.zaujimavysvet.sk

Hombre

Je dobré piť aloe vera.Ale pozor.Iba to prave.Napríklad OKF 30% Bio originál.Supermarkety zaujíma cena.Priživujú sa na reklame o zdraví.V skutočnosti ich zdravie je ich zisk.OKF Bio 0,5 litra sa pohybuje cena okolo 1,5€.

simka111

ja mam aj caj s aloev vera ale ten okrem aloe obsahuje aj ine veci.. listy cernice,rumancek... a ine..a mam ho vypit az 1-2 na den.. :D

Ivka 1

Simka prebieha u Teba klasicky detoxikacny proces. Telo sa zbavuje skodlivin stolicou,mocoom, dychom a aj potenim. Moze sa to prejavit aj na pokozke a najma ked si pitim aloe chceme vyriesit rozne kozne tazkosti. Kazde kozne ochorenie je vnutornou zalezitostou . Co Ti poradit ?
Zvycajne by sa mal organizmus pred pitim aloe precistit detoxikacnym cajom - minimalne dva tyzdne pred zacatim pitia aloe aby sa tak "upratala" cesticka pre aloe a detoxikacny proces nebol taky prudky/hnacky, caste mocenie, zhorsenie koznych tazkosti, bolenie hlavy, pocit pachu vlastneho tela .../ alebo zacat pit aloe v malych davkach - zacat cajovou lyzickou 1x denne a postupme zvysovat na 3 x denne , potom prejst na 1 pol.lyzicu a nakoniec na 2 pol.lyzice 3 x denne v casom rozmedzi 8 hodin. Takze radim znizit davky na 1 pol.lyzicu a postupne zvysovat davky. Aloe mozes pouzit aj na osetrovanie hnisavych vyraziek, ked si vycistis plet - hlavne na noc. Velmi dobry je aj propolisovy krem a umyvanie pleti tekutym aloe mydlom. Zniz teda davku ale rozhodne neprestan aloe pit. Detoxikacny proces sa uz nastartoval a moze trvat aj tri mesiace ale neboj budes spokojna ak to vydrzis .

simka111

Mam stavu s aloe vera a mam pit 30 min pred jedlom štamperlik..
Pijem ju uz asi dva tyzdne a plet sa mi dost zhorsila,doteraz som mala akne pod kontrolou ale teraz mam pocit ze sa mi vsetko dostava na povrch pleti,mam vela porov,zapalene podkozne vyrazky... moze to byt zapricinene tim ze sa mi cisti vreva...????
Za aku dobu sa plet dostane opet do povodneho stavu????

miska2008

podľa toho od koho ju máš.nie každa je ako chlorova voda.ja s tymi pripravkami pracujem a moje deti nevedia čo je alergia a antibiotika.pozor na vyrobcu,značku,kvalitu a pečať kvality.papa

RNG

Isey, na zlepsenie crevneho travenia treba enzymi s jedlom. Ked ta nafukuje v crevach po mliecnych vyrobkoch, ber enzym lactaza alebo vseobecny Multi enzyme s jedlom(2 kapsule).
Niekto tu spominal, ze po psyliu ho prehnalo, to by nemalo byt. Mozno by si mala zmenit znacku toho psylia.Asi nieco je na trhu zamorene. Nijak by som sa nedivil, ved je to produkt z Indie.
Ked pojdes ku gastroenterologovi, daj si vysetrit pritomnost Helikobakteru a candidy albicans.
Na candidu pomoze len ultranizkosacharidova dieta aspon tyzden, niekolko lyzic kokosoveho oleja denne a 3x2 tobolky oreganoveho oleja. Pripadne 3x2 gramy kaprilovej kyseliny(sucast kokosoveho oleja, silne proti kandide)