Kútiky

Príspevok v téme: Kútiky
zuzanna27

Čaute. Prosila by som poradiť, čo pomáha na tzv. kútiky. Už ich mám vyše 2 mesiacov a nič nepomáha. Už som z toho zúfalá. Na 1 deň zmiznú a na druhý sa zase vrátia a ešte horšie. A mám ich na obidvoch stranách. Strašne ma to štípe, je to nepríjemné a vyzerám ako Káčer Donald.:o-)) Prosíííím pomôžte.

timíík

ja keď už cítim že sa mi začnú robiť kútiky, tak si dám ribonflavín a väčšinou sa stiahnu.Teda odkedy som ho začala užívať vždy pomohol. Predtým keď som mala kútik, tak som sa ho nemohla zbaviť celé mesiace.Naozaj odporúčam.

evcca

ja som na kutiky skusala vsetko, b-komplex,vitaminy, maste, ale najlepsia mi bola infadolan, stoji cca 40,-sk a do dvoch dni bol klud.

mici

preventivne proti kutikom je jest jablka...a to bez srandy mne to pomaha:)...noo a nastasie teraz uz nemam take silne ako som mavala al ked zacinaju naznaky tak si potieram obycajnou kalciolovou mastou a je to v poho

zuzanna27

Ďakujem baby za odpovede. Dnes som bola v lekárni po B - komplex a dali mi aj kalcium. Tak uviudíme....:o-))

Ivka 1

Zuzana mne pomáha tyčinka Aloe Lips,napíš mi na mail,pošlem Ti o nej info.
Vierka ak už máš nálezy na streptokoka negatíne,skús doplniť do svojej stravy
viac vitamínu sk.B a posilniť imunitu.

vierka

Zuzanna27,aj som mala počas tehotenstva ten problém a v kuse od piateho mesiaca až doteraz.Už som rok aj dva mesiace po pôrode.Bola som u kožnej ešte počas teho a brala mi výter,že podľa výsledku mi dá mastičku.Mala som streptokoka.Ale nemôžem ti tu asi písať,čo mi pomáha.Teraz je to lepšie,ale tiež sa vracajú s nejakým dvojmesačným odstupom.