Prehliadka

keka

ked ides s tym ze si chora, bude pocuvat srdcove ozvy, na to staci ked si vyhrnies triko a kludne mozes mat podprsenku na sebe,... teda nemusis vyzliekat nic.. ak ti tvrdi ine, povedz mu ze je neschopny, ked to nezvlada tak ako ktorakolvek ina doktorka zena.. lebo zena ta nevyzlecie

keka

nikdy sa nevyzliekaj uplne, ked Ti ide merat tlak- napr. kardiolog.. ani u ortopeda nedavaj dole podprsenku.. ked to bude od teba vyzadovat, spytaj sa PRECO !!!! nehanbi sa a spytaj sa, mas na to pravo a pravo povedat nie.. ale ked nechces nechaj sa a budes tiez visiet na nastenke medzi naivkami ako dalsia ciarka v zozname.. ako povedal baku.. jedine co poznam je mamografia a rontgen pluc.. a samo na gynde ked sa vysetruju prsniky ale to normalne gynekologicka nerobi len na poziadanie, apson ja mam take skusenosti.. samo gynekolog ti kludne spravi jedno vysetrenie prsnikov ked prides a druhe ked budes odchadzat.. to viete, pre istotu.. a po 21 nie je nic take povinne.

ivuša

to uz bolo dobre davno, ked boli povinne sportove prehliadky, tak u sportoveho lekara na kramaroch, on bol preslaveny tym, ze je trosku uchyl a necha si prejst nahe baby hore dole po miestnosti... nastastie sa mi uz nic podobne nikdy nestalo :)

tinka228

Úplne s vami súhlasím, že je to niekedy zneužívanie. Niektorý lekár ma dokáže "popočúvať" aj v podprsenke (stalo sa mi že ani tielko som si vyzliecť nemusela) a iný zas vyžaduje dobre že nie zložiť aj retiazky z krku.

ifka

uplne sa vyzlieka len pred operaciou,ked lahas na stol:-))..na gynde pri vysetreni v ziadnom pripade...keby si mala 100kil,tak urcite len suknu vyhrnies...a chalani tiez nie,je to hovadina..nepocula som este,ze po dvadsiatke idu zeny vsetky na usg...to sa mi nezda...