Preco chodi 17rocny s 13tkou?

martina25

klacka0. Uplne s tebou súhlasim, že je to nehutné. 13 a 17 veď je to strašné. 13 ročné dievča je ešte dieťa, čo oná môže vedieť o vzťahu, nedajbože o sexe!!! Súčasná doba je veľmi rýchla a neviem si predstaviť ako to bude o 10 rokov. Prečo sa dnešní mladí ľudia, tak rýchlo ponáhľajú? Ja som mala prvý sex 20 a o nič som neprišla. Neľutujem, že to bolo tak neskoro. Práve v takom veku si myslím, že žena je pripravená aj na taký rozhodujúci krok vo svojom živote. No dnes to berú ako banalitu. Nič významné v živote.

moniqa87

pridavam sa k fraisee... cim su tie kocky mladsie tym ich ty chalani lahsie namotaju a urobia s nimi cokolvek... to uz baby v ich veku sa tak lahko zmanipulovat nedaju, preto to robia

frey

ja tiez som chodila so 17rocnym ked som mala 13,ale bolo to len take platonicke,..drzanie sa za ruky,zmrzlina,kino a tak..bolo to mile a aj kratke:)dokonca ma ani nepobozkal,ja som sa toho tak bala:)

agina

Pretoze tak mlade su hrde na to, ze si ich ulovil niekto starsi a ti starsi vedia, ze tie mlade nic od nich nebudu pozadovat.

kakaove mliecko

Hmmm, dobra otazka! Ja skor nechapem ako mozu 13, 14 rocne uz pobehovat za chalanmi... ved to je chore...