Problém - nefungujúca diéta-prosím POMOC

Príspevok v téme: Problém - nefungujúca diéta-prosím POMOC
cooldjka

Ahojte. Pred týždňom sme sa s mamou rozhodli držať diétu-14 dňovú oddelenú stravu podľa metódy Dr. Haya. Nejedla som naozaj nič,okrem predpísaných jedál, mama do 5-tich dňoch schudla už kilo a pol. Ja som práve naopak pribrala. Mám veľmi veľký problém schudnúť, Už dlhšie obdobie mi váha proste neklesne, ani keby som sa postavila na hlavu, nič mi nezaberá. Spolu s touto diétou sa snažím aj troška športovať, narozdiel od mamy, ktorá je zanepráznená a na športovanie nemá čas. Denne bicyklujem asi pol hodinku,tak robím tae-bo cviky zamerané na brucho a keď je pekne vonku,tak sa chodím aj takú hodinku korčuľovať. Ako je teda možné, že napriek tomuto všetkému som pribrala?
Niekedy v zime som sa rozhodla chudnúť, no ale na intráku na to nie sú najvhodnejšie podmienky, jedla som ovocie, celozrné chlebíky a každý jeden večer som chodila vyše mesiaca plávať do športovej haly a neschudla som ani gram. Neviete mi prosím niekto poradiť, kde môže byť problém? Ďakujem...

kamoska1

neviem čo zahrna dieta Dr. Haya, ale kazdy ma iny metabolizmus.SKus si pritom pocitat aj kalorie a na tvojom mieste by so zacala mat obavy az vtedy, ked by si jedla 7 dni po sebe menej ako 1500 kcal a nechudla by si...mozno zjes vyrazne viac ako mama a sport je dobry na spevnenie svalstva, ale napriklad pri rychle chodzi spalis za hodinu tolko kalorii ako je v dvoch suchych rohlikoch.Takze nic moc.A ked ides na korcule, mala by si sa nachadzat v aerobnej zone tepu, ak mas tep vyssi , tak nechudnes, ale budujes si kondicku.