z rysavej na blond

Pikachu123

Ahojte,volám sa Martina a mam vyštudovanú strednú kadernickú školu. Veľa dievčat ma problém buď s čiernou alebo s ryšavou. Napríklad s čiernej na ryšavú, alebo z ryšavej na blond. Moja rada je taká, pokiaľ nieste profesionál na kadernícke výrobky a držíte melír. prášok prvý krát v živote .Radim Vám, neskúšajte to doma . Budete mať fľaky vo vláskoch .Skúste sa obrátiť na profesionál ale pozor nie každý je dobrý. Keď moje rady sú Vám nanič . Tak aspoň nepoužívajte peroxid 12% pokiaľ chcete mať vlasy.
Keď sa budete chcieť informovať alebo niečo opýtať kľudne ma kontaktujte na : www. TiNa141@azet.sk

magnum0106

ahojte.prosim pomozte mi...asi 3 mesiace som si nefarbila vlasy a mam ich cierne moja povodna farba je tmavohneda az cierna...prosim povedzte mi ako prefarbim ciernu farbu na hnedu ...taku cokoladovu alebo gastanovu??skusala som vsetko..pls poradte moc prosim..diki

xmenka

nahodou rysava farba je krasna farba a ver mi ze vela ludi chce mat prirodne rysave vlasy ale bohuzial to ten clovek farbou na vlasy nedosiahne aj ja som cista rysavka a raz som si ich prefarbila na ciernu farbu bol to sampon na 3 umytia a ver mi alebo nie vydrzala mi ta farba skoro rok niektory mi hovorili ze sa mi to hodi ale niektory ze nie ale aj tak strasne sa mi zoslabili vlasy zacali sa mi strasne lamat a uz nidy viac som si povedala ze nechcem mat prefarbene vlasy takto ako to je je to najlepsie priroda nadelila kazdemu taku farbu ako ma a ta farba sa mu najviac hodi neviem ako vy ale podla mna farbenie vlasov dodava isty efekt ale za aku cenu... zoslabenie vlasov atd. zakdy mesiac prifarbovanie... a ked mate tie svoje je to jednoduche staci postrihnut a dobre sa o ne starostlivo starat :)

kamoska

rysula - ked ta to tak laka, tak si chod do parochnoveho obchodu vyskusat blondavu parochnu, mozno budes sklamana ale nic ta to nestoji, ved nebudu vediet, preco si tam :-)

LILIANKA

nechaj tomu cas, nemysli na tzo a uvidis ze ta to prejde samo,si krasna a jedinecna, my ti mozeme len zavidiet. Napriklad Vera Wisterova nie je vobec do tvare pekne,ale vezmi si aka je napadna,zaujimava, co ju robi peknym? -jej rysave vlasy. Ta svieti, nie ako cela populacia blondiniek. Nauc sa byt pysna,nauc sa citit sa krasne v tom co mas na hlavine,krasa ide z vnutra a vnutorneho presvedcenia :)

gumajz

preboha tie prefarbené blondíny peroxidové ved to je hrozné, fuj málo kto má pekné blond vlasy.najkrajšie sú prirodzené. určite sú krajšie ryšavé to nie je také umelé.nevymýšľaj, ja som mávala ako mala blond, potom mi začali tmavnúť a tiež so si ich začla prefarbovať a len som si ich zničila, teraz som ryšavá a každému sa to páči a je to sexi.

rysula

no hej diky za info baby, asi predsa pekne zostanem pri svojich a hotovo.
mne sa rysava velmi paci, len mam pocit ze s blond by som sa citila lepsie alebo co.. proste nejak ma to k tomu taha, ale co uz :)

LILIANKA

presne ako pise kamoska1...a zgumovatenie, ze ked si chytits vlas, tak ho natiahnes ako tenku okruhlu gumu, proste strati svoje vlastnosti. A konceky ti ostanu zase ako chemlon, ako steblo travy. Uplne nieco strasne...a tiez som musela z hnedych este cakat kym sa dalo spat na blond, lebo uz z toho farbenia som mala ake znicene a keby mi dala hned spat blond, tak by mi vlasy ODPADLI...preto sa toho vsetky kadernicky brania a radsej ta poslu dalej, neurobia ti to. A na rysavu mas veeelmi malu sancu chytit blond...a ked chytis, nebude sa to vobec podobat na blond, ale vselijake nenormalne tiene v tom. Ver mi ze ked som mala tu hnedu na hlave, bola som zufala,tak preto viem tolko info o tom..zazila som si. Dodnes nemam vlasy v poriadku

kamoska1

ak si farbis vlasy na rysavo, tak nemas sancu z toho teraz urobit blond. Červený pigment je vraj taky silny, ze nepusti ani silnym peroxidom. Ja som blond a vymyslala som , dala som sa na rysavo a kedze mi to nesvedcalo, isla som ku kadernicke , ze chcem naspat blond. Ta sa iba zasmiala a povedala mi, ze musim teda pockat, kym mi vlasy odrastu a potom to mozme odfarbit...a tak aj bolo...