Tak čo vy na to ostatní?

Príspevok v téme: Tak čo vy na to ostatní?
ipolita

Ahojte všetkým. Už asi mesiac si čítam príspevky, niektoré sú zaujímavé a niektoré sú podľa môjho uváženia vymyslené /ale to je len môj dojem/. Tieto zaujimavé, nezaujímavé príspevky by bolo dobře riešiť až do konca. Mám na mysli , bolo by dobré, keby každí kdo zadá tému o svojom probléme by na koniec dal vedieť jako to všetko dopadlo. Čítala som docela jeden zaujímavý príspevok, ktorý založil neregistr.prispievateľ, veľa ľudí mu naň aj odpovedalo, poradilo, zverilo svoje skúsenosti . Zadávateľ témy potom ostaným sľúbil , že pôjde so svojim problémom k lekárovi a dá vedieť. Bola som sa ma zvedavá na konečný verdikt, ale bohužiaľ nedal už potom vedieť. Ak sa nakoniec nedostavil k lekárovi , môhol aspoň dať vedieť akým spôsobom sa zbavil svojho problému. Keby sme takto postupovali pomôhlo by to veľa ľudom a bolo by to aj zaujímavejšie. Témy by potom obsahovali úvod /založenie témy na základe svojho problému/, stred /rady, skúsenosti, atd…/, koniec /a to je to hlavné, ktoré tam chýba…/. Tak čo vy nato?

Ešte jedno:

Vo viacerých príspevkoch som sa stretla s vulgarizmom, osočovaním, výsmechom, ironiou. Tí ,ktorí sa spoznáte by ste sa niekedy môhli nad sebou zamyslieť a uvedomiť si, že aj vy raz budete potrebovať pomoc od druhých. Nikto múdry z neba nespadol.!

Takže moji milí, vážení kolegovia, ktorí tu prispievať, môhli by ste aj vy prispieť svojimi nápadmi čo by ste tu chceli zmeniť a akú máte predstavu . Možno nám postupom času administrátor vyhovie. Touto cestou ho veľmi milo pozdravujem. Želám každému príjemný deň.

pete

Samozrejme s tebou súhlasím. Záver by tam mal byť. Alebo zadávateľ témy môže písať, ako ďalej nepreduje a postupuje alebo naopak. Veď niektoré problémy sa začnú iba zlepšovať za pár rokov. Niektorých podrývačných ľudí si netreba všímať. Sami majú problém a nevedia čo s ním. A výsmech dáva najavo, že ten kto sa smeje je na tom podobne, ale si to ani neprizná, tak to berte v pohode.

Anka902

Dakujem marfuška snazim sa mysliet pozitivne.Mozno som netrpezliva,ale dufam,ze mi bude aj lepsie lekar mi povedal ze mam velmi pretazenu chrbticu.Mam 4-diadnozy na chrbticu radsej mi to nemali povedat,depta ma to.

marfuška

Anka,prajem Ti aby sa to už len zlepšovalo.Tiež som prežila krušné chvíle,ked som bola PN,manžel nezamestnaný,bez príspevku, a synovia tiež nemali prácu a nedostávali nič.Doteraz neviem ako sme to obdobie zvládli.Prajem pekný víkend.

Anka902

Ospravedlnujem sa, tiez som pisala o svojom probleme s chrbticou a chcela som pocut vase nazory .Ako som dopadla?Stale pokracujem v lieceni a chodim na rehabilitaciu.Mam silne bolesti uz vyse pol roka a zlepsilo sa to len v tom ze mozem lepsie hybat krkom.Pracujem ,lebo sa uz vladzem pohybovat,pretoze vsetci vieme co je to zostat na PN.

suge

Ahoj ipolita, tvoj prispevok ma zaujal, no neviem presne, co si myslela tym vysmechom a ironiou. OK, vo verejnych diskusiach by sa dali vynechat nejake tie drsne vulgarizmy, no ak sa na to pozries z globalneho pohladu, so stylu akym clovek pise sa da vela vycitat. Aj ked som viac-menej pasivny citatel tychto stranok, casto som sa stretla s tym, ako boli ludia s neuveritelnym nadhladom a jemne vypracovanym zmyslom pre humor utlacani okolitymi "nechapavcami", cize smola. Taky sme my narod...

marfuška

Ipolita,súhlasím s Tebou.Tiež som sa zapojila do niektorých debát,zaujímalo by ma ako Tí ludia dopadli,ale bohužial.Vačšinou ostane ticho.Osobne keby som tu prišla s nejakým problémom,tak by som určite poinformovala ako to všetko dopadlo.Prajem všetko dobré.