Prvy sex

Príspevok v téme: Prvy sex
pripravena

Ahojte, mam 17 a s priatelom som uz pomaly 2 roky. On je uz skuseny ja nie. Nikdy ma do nicoho netlacil co by som sama nechcela, povedal ze ak budem chciet nieco viac, budem pripravena mam mu to oznamit. Citim ze uz som pripravena na sex, len sa hrozne bojim vsetkeho. Kamosky vraveli ze to boli ako hovado, ze to je bolest , ja viem ze je to individualne no aj tak sa bojim ze to nevyjde:-(. Ako sa mam pripravit na prvy sex? Dik za odpovede

caliber

Hlavne sa uvolni,odporucam poharik cerveneho :) hlavne doma klud,pohodu a miesto, kde budete len vy a nik iny.Ak mas ohladuplneho priatela, tak nebudes mat problem.Ak je to nejake nepozorne hovado tak to aj bude boliet ako hovado.Ale z toho co pises,ze ta za tie 2 roky nenutil usudzujem, ze hovado nie je.Prajem vela stastia a nemaj strach.Kazdy z nas tym raz prejde.To ci to bude boliet mozes ovplyvnit len atmosferou ktora bude vladnut.A ak ma troska vacsie prirodzenie tak...:P

mačička

prvý bude nič moc... môj prvý bol hrozný... ja si myslím, že treba len trénovať... na prvý nikdy nezabudneš ale budú také na ktoré budeš spomínať oveľa radšej:)
zober si to tak, že ked "pretrpíš" ten prvý sex (prípadne druhý) tak potom to už bude iba krajšie a krajšie a budeš si život užívať ako nikdy:)
a samozrejme nicoleta má pravdu.. nezabudni na ochranu... lebo potom to bude iba strach a nie radosť ;)
držím palce:)

nicoleta

... jednoducho mu to povec.. ze si pripravena a ako mu to nedokazes povedat tak navnad taku situaciu .. vašnivo sa bozkavajte.. siahni mu do .. hh rifel .. a rob oral a ak ste to nerobili tak bud taka rozvasnena ze mu povec milacik ja chcem SEX som na to pripravena... tuzim po tom ... aaa pojde to ako po masle... ak on chce... aaa pripravit asi nijak.. ochrana nezabudajte a ak nemas tabletky tak maj ty kondom ked pojdes ty do toho prva.. pre istotu .. a ano bude to ta mozno boliet ale iba ak pojde do teba pojde to tazsie ale potom to bude ok... a prvy sex nie je ten naj. .. ale musi byt ten prvy... aa potom uz budete na seb a zvyknuty a budete si ho vychutnavat... to je vše a nezlakni sa ak budes troska krvacat .. smelo do toho ;)