použícanie mobilu

que

iva20, je fajn, že je tu niekto z nadhľadom, ok, všetko nie je také ako na prvý pohľad vyzerá. A ak by sa mi podľa toho podarilo riadiť... Vážne sa ospravedlňujem, bola to moja chyba a pokúsim sa viac svojim tupým humorom nezaberať miesto tým, ktorí to tu myslia seriózne. Ak mi napadne niečo konštruktívne, objavím sa. A to s tým CSI bolo len tak, nepozerám propagandistické seriály.

iva20

que, ja som to napriklad v TV nevidela, len dnes mama nieco z toho spominala, sestre vycitala, ze spi s 2 zapnutymi mobilmi pri hlave...ja som tiez jedno obdobie spavala so zapnutym mobilom pri hlave a po kratkom case som mala pocit, ze z toho dementmien...viem, ze si to mozno len nahovaram, ale odvtedy si radsej mobil na noc vypinam... rada, by som si podebatila aj o CSI, ale zial nema uz cas to sledovat :( ...

que

Koho asi urazím ako poviem, že zaoberať sa témami, ktoré boli včera v telke je striktne trápne. Čo keby sme si povedali čo pekné bolo včera v CSI? Hovorím to len preto, že niekomu pravdepodobne robí problém potrápiť si hlavičku a vymyslieť si podobnú tému aj bez TV podnetov. Máme mobily, používame ich, koľkokrát denne ho asi používa autorka príspevku? A koľkokrát denne ju napadne, že to škodí? Ok, už som strašne ticho. Dúfam, že si to niekto stihne prečítať.

iva20

tod nedavno bol o tom dokument v TV, nedokazalo sa este aky skodlivy vplyv ma na nas organizmus, ale predpoklada sa, ze to nie je nic pozitivne.. takze ak spavate s mobilom pri hlave, aspon si ho na noc vypnite :)

schellly

Môže pretože mobil je vlastne rádiový vysielač a prijímač. Ako...je síce vyrobený tak, aby nevystavoval človeka prílišnému vysokofrekvenčnému žiarenie, ale... mäkké tkaniva mozgu toto žiarenie proste absorbujú. Ešte sa presne nezistilo, čo toto žiarenie vlastne spôsobuje, ale spomína sa napr. bolenie hlavy, nespavosť a u mužov údajný úbytok spermií...Ale toto všetko sú len dohady, ktoré stále neboli dokázané. Je na tebe, či prestaneš používať mobil alebo nie, ale v dnešnej dobe to je skoro nepredstavitelné. Poradím ti jedno, začni keď tak používať handsfree.