Keloidne jazvy

Príspevok v téme: Keloidne jazvy
nikol222

Mam taky esteticky problem v marci mi vybrali niekolko znamienok a stale sa mi nechcu zahojit, vznikaju mi z toho keloidne jazvy. Uz som investovala aj do dermatix gelu, lebo contractubex mi vobec nezabral, ale vysledok skoro ziadny. Tie jazvy su stale velmi cervene a vypukle. Poradte mi prosim, ak mate s takymto niecim skusenosti.

Maca123

Dobry den. Potrebovala by som sa spojit s Mary3.
Zaujala ma vasa liecba s bylinnou mastou. Mozete mi prosim napisat.
Dakujem

lexy

Ahojte.Aj ja mam keloidy.uz 22 rokov.Mam ich 4.1 na delkote po akne a na lavej ruke a 2 na lavom pleci.1 (ta najstarsia) po ockovani.Uz som sa s tym zmierila,ze mam tieto jazvy,ale ked som bola mladsia dost ma to trapilo.Ja to mam este aj desicne,mala to moja mama lenze jej sa to po 30tke vstrebalo samo do koze.Mne nie Ja ich mam stale aktivne.Su cervene,bolia a svrbia neustale.Niekedy som pre ne ani nemohla spavat na lavej strane.No hroza.Takze si viete predstsvit ked idem na kupalisko ako po mne ludia pozeraju.Nie je to vobec prijemne ani po 22 rokoch s jazvami.Ja si do jaziev nechcem dat pichat pretoze ma strasne bolia aj na dotyk,ale asi skusim tie naplaste.Viete mi niekto odporucut kde sa daju kupit?Dakujem.

mary3

ahojte.dcerka mala zasivanu peru.po 3 tyzdnoch vznikla hypertroficka jazva a neskor to prechadzalo dokeloidu.viete si predstavit nad hornou perou tvrde ,hrube,strasne vypukle.dali nam dermatix,ten nepomahol.tak som sa od jednej bylinkarky dozvedela ze to treba liecit ako nezhubny tvrdy nador.obklady z praslicky.a natierat doma vyrobenou mastou z praslicky,nechtik,skorocel.toto ked som zacala robil uy po 3 dnoch to bolo meksie,po tyzdni ten hrbol sa zacal zmensovat.teraz ho uz skoro nevidno,a jeto uz len jemnunko tvrdsie to miesto na pohmat..a to robime iba 2 tyzdne.verim ze to uplne zmizne.tie praslickove obklady musia byt teple.

Bobulka

Ahoj, ja som mala velmi nepekne jazvy na rukach, tmave aj vystupujuce. Najprv som pouzivala Dermatix gel,ale ucinok sa mi moc nezdal. Potom som si objednala naplaste na jazvy a tie sa zacali ocividne menit od prveho dna pouzitia. Cena bola okolo 30€ za tri kusy ale myslim ze to neboli vyhodene peniaze.

beautician

Dobry den,najlepsie keby ste prisli prekonzultovat tu jazvu na kliniku oni vam urcite poradia.Ale ma to velmi dobre vysledky

rhea

beautician, mne vravela doktorka, ze je to velmi bolestive a vysledok je neisty...ale rozmyslam, ze si to aj tak dam urobit po rokoch laserovania.... je to nejako limitovane slnkom? mozem aj cez leto? a citam neziaduce ucinky: Pri liečbe injekčnými liekmi kortizónového typu sa zriedkavo môžu objaviť nasledovné vedľajšie účinky:
slepota;
porucha pigmentácie (zafarbenia) kože, stenčenie kože, hnisavý zápal kože;
zápal po podaní do kĺbu a iné poruchy kĺbov...tak neviem teda..

beautician

najlepsie riesenie na keloidne jazvy je Diprophosom ked sa do keloidu pichne tato latka a jazva sa zmensi.Robime na klinike dermarevolta

rhea

biankaaa ci giorgiusz v jednom a pod.... mne je ti to trapne si takto robit reklamu?? to je antireklama, vsetko ti bolo a vsetko ti pomaha...

miska456

Ahoj. Ja mam viac keloidnych jazviciek - po akne. Bola som s jednou na estetickej dermatologii - spolu 4 x - mam pocit, ze jazvicka zmizla, ale to miesto mam stale take cervene az fialove, akoby som tam mala modrinu uz skoro pol roka. Jazvicku mi najprv odstranovali cez frakcny laser, a potom mi tam pichali injekcie. No neviem, dufam, ze to miesto po jazvicke bude mat postupne normalnu farbu. Potom by som si dala spravit aj ostatne. Skusala som aj fotorejuvenizaciu, ale mam pocit, ze to vobec nezabralo. Gely tiez vobec nezaberaju.

viky

Ja som si tiez dala vybrat asi 4mm znamienko a jazva po nom mala 12mm,tak som bola nastvana,na plastickej chirurgii mi povedali,ze nema vyznam ju znovu rezat,lebo sa urobi taka ista...teraz som spokojna.